Naime, 16. decembra 2020. godine od 10 h otvaramo novu poslovnicu, 16- u nizu. Supermarket se nalazi u naselju Rudanka, kod restorana Ribarska priča (magistralni put M17).

Novi supermarket omogućiće jednostavnu i laku kupovinu i veću uštedu; ne samo novca, već i vremena, budući da se na policama mogu naći pažljivo birani proizvodi visokog kvaliteta po niskoj cijeni”, kaže Željana Šajinović PR Đurić supermarketa.

Na oko 900 m2 prodajnog prostora Đurić otvara vrata svim kupcima sa područja Grada i van Doboja jer je lokacija novog marketa magistralni put M17, izuzetno prometna dionica koja vodi put Prnjavora (auto-puta), Banjaluke, Bijeljine… Takodje, u blizini je i petlja auto-puta koja je u izgradnji, kažu u Đuriću.

Svi ovi infrastrukturni kompleksi idu nam na ruku, jer lokaciju marketa čine još atraktivnijom, ali, ono što je oduvijek privlačilo naše kupce, jeste bogat asortiman, ljubazni trgovci i prihvatljiva cijena proizvoda i to je nešto što se neće mijenjati”, ističe Šajinovićeva i dodaje da je cilj bio da se kupcima u prigradskim dobojskim naseljima ponudi kvalitetan supermarket gdje mogu da kupe sve potrebno za domaćinstvo. Šajinovićeva kaže da je Đurić uvijek opredjeljen ka interesima svojih kupaca i ističe da je to imperativ u poslovanju.

 “Kao domaći trgovački lanac koji posluje više od 23 godine, s punim pravom možemo reći da smo orijentisani ka interesima potrošača, a to znači da dobiju prvoklasni proizvod, a da je cijena povoljna. Stalno osluškujemo njihove želje i nastojimo da ih ispratimo, kaže Šajinovićeva i ističe da je supermarket snabdjeven na odjelu mesnice domaćim mesom (IM Nova Topola) vrhunskog kvaliteta a da je na delikatesu zastupljeno više od 100 brendova.

“Đurić, kao domaći trgovački lanac opredjeljen je ka domaćim privrednim i poljoprivrednim proizvođačima, jer značaj takve podrške nemjerljiv je za našu privredu, za našu zemlju”, ističu u Đuriću.

Na pitanje šta nam to novi “Đurić” nudi, Željana napominje “Na policama će se naći kompletan asortiman roba na koji smo kupce navikli. Naše sugrađane koji su štedljivi ljudi i u narednom periodu čekaju mnogobrojna iznenađenja, atraktivne cijene i akcije koje će trajati. U prvoj sedmici, kao znak dobrodošlice, nudimo im akcije, gratise uz kupljene artikle, poklone…  Organizujemo nekoliko nagradnih igara, sa izuzetno bogatim nagradnim fondom, pa toplo preporučujem svim kupcima da nas posjete i uvjere se sami u sve navedeno. Svi ste dobro došli!” zaključuje Šajinovićeva.

“Đurić, za sve nas”