Mikrofin, vodeće mikrokreditno društvo u Bosni i Hercegovini, otvorilo je novu poslovnicu u Osječanima kod Doboja, ostvarivši tako još jedan cilj u svom kontinuiranom rastu i razvoju. Otvaranje 102. kancelarije dodatno potvrđuje Mikrofinovu posvećenost pružanju visokokvalitetnih usluga svojim klijentima, sada dostupnih na još jednoj lokaciji.

Srđan Stanojević, šef filijale Doboj, izrazio je svoje zadovoljstvo povodom otvaranja nove poslovnice: „Otvaranjem poslovnice u Osječanima, ne samo da smo proširili našu mrežu poslovnica, već i dokazali našu dugogodišnju posvećenost podršci razvoju preduzetnika i poljoprivrednika u malim sredinama. Ona istovremeno predstavlja našu sve veću prisutnost na terenu, kao i težnju da uvijek budemo u blizini naših klijenata.“

Već više od četvrt vijeka, Mikrofin je pouzdan partner lokalnim preduzetnicima i poljoprivrednicima, pružajući im finansijske usluge koje su im potrebne za rast i razvoj. Sada, sa otvaranjem svoje devete poslovnice u filijali Doboj, nastavlja svoju misiju, dodatno olakšavajući pristup kalitetnim i pouzdanim uslugama.

Stanojević dodaje: „Biti dostupan klijentu ključni je aspekt naše strategije. Svaka nova poslovnica pruža nam priliku da što bolje razumijemo njihove zahtjeve i da pružimo personalizovane usluge koje odgovaraju specifičnim potrebama. Tako je i ova, u Osječanima, dokaz da Mikrofin uvijek teži da bude na korak bliže svojim klijentima.“

Nova poslovnica Mikrofin u Osječanima klijentima je na raspolaganju svakog radnog dana od 8.00 do 16.00 sati na adresi Osječani bb, u sklopu privredne zgrade bezinske pumpe Tatić. Za sve dodatne informacije klijenti se mogu obratiti na kontakt telefon 053 490 020.