Svjetski poznata pijanistkinja Lola Astanova nastupila je sinoć u beogradskoj MTS dvorani i koncertom za pamćenje očarala publiku. Beograđani su uživali u Lolinom virtuoznom klavirskom umijeću koje ostavlja bez daha, a sama umjetnica izjavila je da je za taj grad vežu divna sjećanja, te da on ima posebno mjesto u njenom srcu.

Priliku da čuje ovu izvanrednu pijanistkinju imaće i banjalučka publika, i to već u nedjelju, 4. juna, kada će Lola Astanova sa orkestrom, u okviru svoje velike turneje u Jugoistočnoj Evropi, nastupiti u SD ,,Borik”. Na koncertu u gradu na Vrbasu Loli će se na bini pridružiti i naš poznati umjetnik Igor Paspalj, najbolji gitarista svijeta po magazinu ,,Guitar World”.

Lola Astanova poručila je banjalučkoj publici da se izuzetno raduje što će konačno nastupiti u našem gradu, te da ih u nedjelju očekuje veče ispunjeno predivnom muzikom i strastvenim emocijama.

Ulaznica za ovaj koncert ostalo je malo, a mogu se kupiti na prodajnom mjestu ispred RK ,,Boska”. Više informacija možete dobiti na telefon 066/905-399.