Bliži se Nova godina i vrijeme praznika, ali i vrijeme za postavljanje novih ciljeva, donošenje odluka, ispisivanje liste želja i planova te pripremu poklona za vama drage osobe. Kako biste obradovali svoje najdraže i uljepšali novogodišnje praznike, UniCredit banke u BiH su, zajedno sa partnerima, pripremile popuste od 10% do 30% za sve korisnike UniCredit Mastercard kartica, koji do 31.12.2022. godine, navedenim karticama, obave kupovinu kod odabranih trgovaca.

Prilikom plaćanja UniCredit Mastercard karticama na prodajnim mjestima UniCredit partnera, uključujući i internet prodavnice, UniCredit banke u BiH obezbijedile su popuste za kupovinu računara i računarske opreme, elektronske opreme, optike, odjeće, kozmetike, kućnih potrepština i još mnogo toga.

Ukoliko nemate ideju šta pokloniti dragoj osobi, knjiga uvijek može biti dobar izbor. Iskoristite 10% popusta na cjelokupan neakcijski asortiman u Knjižari Kultura i obradujte nekoga knjigom omiljenog pisca ili kvalitetnim i lijepim setom olovaka ili poslovnom torbom.

Ukoliko ste u potrazi za računarskom i elektronskom opremom, nudimo vam više opcija: pogledajte ponudu brenda Techno Shop i kupujte uz popuste od 20% u prodajnim objektima, kao i na web shopu;posjetite i web shop EastCoda ipronađite nešto za sebe ili za svoje najbliže, uz popust od 10%.
U prodajnim objektima Domod iskoristite 10% popusta za proizvode koji nisu na akciji, ukoliko vam je potrebno nešto od nove IT opreme ili kućanskih aparata, kao i ukoliko ste odlučili kupiti bicikl ili električni romobil i tako povećati mobilnost i uštediti vrijeme transporta, ujedno ne zagađujući okoliš.

Ukoliko su vama ili vašim najmilijima potrebne nove naočale sa zaštitnim staklima ili druga vrsta dioptrijske opreme, iskoristite 30% popusta u InFokus optici.

Vama najdraže pripadnice ljepšeg spola obradujte poklonom uz popust od 10% na akcijski i neakcijski asortiman u svim Didaco radnjama.

Za hladne zimske dane odaberite najtopliju odjeću i ostvarite 10% popusta prilikom plaćanja UniCredit Mastercard karticama, na kompletan neakcijski asortiman u prodajnim objektima LC Waikiki, kao i putem web shopa brenda Alma Ras.

Neka vašu kuću za doček 2023. godine uljepšaju Lijepe kućne stvari, jerpopuste od 10% možete iskoristiti u svim njihovim prodajnim objektima, uz kupovinu proizvoda koji nisu na akciji.

Za one najmlađe i one malo starije, koji Novu godinu planiraju provesti u toplini svog doma i zabaviti se uz odabrani asortiman Lego kockica, UniCredit u BiH obezbijedio je popust od 10%  kod partnera SVIJET KOCKICA.Navedeni popust se odnosi na kupovinu u svim njihovim prodajnim mjestima.

Detaljne informacije o popustima i prodajnim mjestima pronađite na web stranici, UniCredit Bank Banja Luka i UniCredit Bank Mostar.

Srećnu Novu godinu i nadolazeće praznike žele vam UniCredit banke u BiH i partneri!