Jedna od najuspješnijih kompanija na našem tržištu, svjetski lider u pivarskoj industriji, Molson Coors i ove godine u saradnji sa Centrom za razvoj karijere, organizuje besplatnu „Molson Coors Business Academy“. Akademija će se održati online putem Zoom platforme 19. novembra 2022. godine, a prijave su otvorene za sve punoljetne mlade ljude iz BiH.

„Molson Coors Business Academy“ je odlična prilika za sve mlade da nauče nešto više o marketingu, projektnom menadžmentu i razvoju poslovnih ideja, te da čuju inspirativne priče uspješnih preduzetnika i menadžera velikih kompanija. Akademija se sastoji od niza praktičnih radionica, koje će biti stavljene u kontekst evropske i svjetske ekonomije i razvoja. Neke od tema koje će biti predstavljene su: Projektni menadžment u finansijskom sektoru; Kako razviti dobru ideju?; Šta je to dobra komunikaciona strategija?; Kako formirati prave cijene proizvoda i usluga?

Cilj Akademije je da mladim ljudima omogući sticanje znanja, koja se ne stiču formalnim obrazovanjem, te ih podstaknuti na preduzetnišvo i lični i poslovni razvoj. Svi učesnici će biti u prilici da poslušaju sjajne predavače sa domaćim i međunarodnim iskustvom, a oni su: dr Mandy Terc, izvršna direktorica MERIP-a iz Čikaga i alumnista univerziteta Princeton (osnovne studije), Harvard (master studije) i Mičigen (doktorske studije), koja je dugodišnji rukovodilac i predavačica na različitim visokoškolskim ustanovama u SAD-u; Jadranka Dragičević, menadžerka usluga za izlagače u Metro kongresnom centru u Torontu, čiji je istraživački i radni fokus na krajnjem potrošaču; Rastko Golubović, menadžer cijena, prihoda i poslovne inteligencije, Molson Coors Srbija, koji će polaznike naučiti kako prodavati prave proizvode, po pravim cijenama, na pravim pozicijama, pravim potrošačima; Igor Mišić, viši asistent i član Upravnog odbora Premium osiguranja Banja Luka, koji će govoriti o razvoju i upravljanju projektima u finansijskom sektoru; Tihana Todić, kreativna preduzetnica i vlasnica brenda Treehana, koja će podijeliti priču o tome kako je od dječije igre uspjela razviti prepoznatljivi brend.

„Molson Coors Business Academy“ je posebno korisna za buduće učesnike Ožujsko i Jelen Business Case Challenge-a, ali je otvorena i za sve ostale mlade ljude koji su željni znanja i usavršavanja. Učešće na akademiji je potpuno besplatno, čime je kompanija Molson Coors još jednom pokazala svoju društvenu angažovanost i spremnost da pomogne razvoju mladih generacija.

Svi zainteresovani za učešće na Akademiji, mogu se prijaviti  danas slanjem e-maila sa svojim imenom i prezimenom i nazivom fakulteta (ukoliko studiraju) na kontakt@cerk.info. Učesnici koji odslušaju Akademiju dobijaju certifikate o učešću.