Sa fokusom na unapređenje digitalnih usluga i pojednostavljenje svakodnevne komunikacije i poslovanja s klijentima, UniCredit Bank Banja Luka pripremila je posebne pogodnosti za sva zainteresovana fizička lica, koji do 31.08.2022. godine, apliciraju online za oročenu štednju, uz dodatno do 0,5 procentnih poena na redovnu kamatnu stopu.

Pod sloganom „Ostavite neka raste“, lansirana je i marketinška kampanja koja za cilj ima promociju posebne ponude kamatnih stopa na oročenu štednju, koju smo pripremili za postojeće i nove klijente, za nove depozite, ukoliko za istu apliciraju putem web stranice Banke  www.unicreditbank-bl.ba

„Ukoliko za oročenje aplicirate u periodu trajanja posebne ponude, online, visina kamatne stope, po isteku oročenja, biće obračunata uz dodatnih do 0,5 procentnih poena u odnosu na redovnu kamatnu stopu. Takođe, vođenje štednog računa, u navedenom periodu, je bez naknade. Oročena štednja je jedan od najboljih i najbezbjednijih načina da novac bude na sigurnom i da na njega imate dodatni prinos, za razliku od štednje kod kuće, koja nosi rizik gubitka novca, uz izazov da se posegne za ušteđevinom kada je ona na dohvat ruke. Važno je da svi zajedno njegujemo kulturu štednje i da je ne posmatramo kao odricanje, već kao korisnu naviku koja će nam omogućiti ispunjenje većih ili manjih budućih ciljeva, od ljetovanja ili dugo željenog putovanja do obezbjeđivanja školarine za djecu.“, izjavio je Željko Kišić, član Uprave UniCredit Bank Banja Luka zadužen za područje maloprodaje i korporativno bankarstvo.

KAKO APLICIRATI? Posjetite našu web stranicu:  www.unicreditbank-bl.ba i aplicirajte putem web prijave – brzo i jednostavno u svega nekoliko klikova.

Više informacija o posebnoj ponudi oročene štednje za online aplikacije, kao i ostalim proizvodima i uslugama Banke, svi zainteresovani mogu pronaći na web stranici Banke, u najbližoj filijali Banke, kao i besplatnim pozivom UniCredit Kontakt centra na broj 080 051 051.