Prekrasni ambijent svjetski poznatog brenda Vapiano ponovo je otvorio svoja vrata za sve zaljubljenike mediteranske kuhinje. Novi, još bolji Vapiano,  koji odiše  sofisticiranom i modernom atmosferom, ponovo je mjesto okupljanja u Alta Shopping Centru u Sarajevu. Prepoznatljivi okusi paste, pizze ili salate, pronašli su svoje mjesto i u novom, obogaćenom meniju.

Svjetski poznatu franšizu za Bosnu i Hercegovinu kupila je Bingo grupacija čime su zadržani uposlenici koji ostaju dio Vapiano porodice. U prethodnom periodu objekat je u potpunosti renoviran, a s novim ulaganjima u prostor i obuke uposlenika, došlo je do širenja ponude restorana.

Vapiano odlikuje koncept otvorene kuhinje, u kojoj s užitkom možete gledati pripremu domaće paste ili zdrave salate, te odabirom sastojaka učestvovati u tom procesu. Ova, 19 godina stara tradicija, započela je u Njemačkoj, a danas Vapiano slovi za svjetski poznatu franšizu, sa 200 objekata u 33 zemlje, na 5 kontinenata. 

Ako pak želite obradovati sebe delicijama iz Vapiana  u kućnoj atmosferi ili u uredu, ponudu možete naručiti i preko aplikacije korpa.ba