Muzički događaj godine, dvadeset i  treći po redu OSKAR POPULARNOSTI održaće se 03. 03. 2020. godine u SD “Borik” u Banjaluci, s početkom u 20 h.

Regionalna dodjela muzičkih nagrada i ove godine će okupiti najznačajnije izvođače aktuelnih muzičkih žanrova.

Najbolji  izvođači s prostora bivše Jugoslavije okupljeni na jednom mjestu, uz vrhunsku produkciju zvuka i svjetla, obećavaju odličnu zabavu.

Povodom održavanja ove tradicionalne muzičke manifestacije, direktor Queen estrade i utemeljitelj nagrade Zoran Đurić, izjavio je sljedeće: ”Zahtjevnu banjalučku publiku smo navikli da početkom marta svake godine od našeg grada pravimo muzički centar regiona, uz najkvalitetnije i najpopularnije izvođače iz godine koja je za nama. Svaki Oskar je bio novi produkcijski izazov. Ove godine ćemo imati najljepšu scenu, što će ovogodišnju dodjelu nagrada učiniti najglamuroznijom do sada”.

Ulaznice za Oskar popularnosti po cijeni od 10 KM mogu se kupiti na prodajnim mjestima ispred RK “Boska” i na blagajni SD “Borik”.  Za najvjernije fanove priredili smo posebnu pogodnost, u periodu od 17. do 21. februara, uz kupljene tri ulaznice,  poklanjamo jednu gratis.

Dodatne informacije mogu se dobiti na fb stranici Queen Estrada ili pozivom na broj telefona: 066 905 399.