27.5 C
Doboj
18. July 2024.

Emisije

“Top sport” – sve što želite da saznate o aktuelnim sportskim dešavanjima, možete poslušati u emisiji “Top sport” koja je na rasporedu svake subote od 14:40 do 16:00 časova. Najatraktivnija sportska takmičenja, prvenstva, utakmice ili mečevi, bilo da se radi o fudbalu, tenisu, odbojci, rukometu, košarci ili atletici. Sve korisne informacije, najave i rezultate poslušajte u emisiji koja je posvećena upravo sportu.

“Džunglojutro” – zaplovite u novi dan uz jutarnji program “Radio Džungle”. Svako jutro od ponedeljka do subote od 08:00 do 10:00 časova. Očekuju Vas korisne i zanimljive informacije uz muziku za buđenje i bolji početak dana. Pratimo rad dežurnih službi, donosimo aktuelne informacije o stanju na putnim pravcima i graničnim prelazima, predstavljamo vedre ljude i njihove životne priče iz svih dijelova svijeta, govorimo o zdravlju i kako ga sačuvati.

“Radio metar” – poslijepodnevni talk show program ponedeljkom, srijedom i petkom u terminu od 16:20 do 19:00 časa. Ugodno i opušteno dnevno druženje uz kontakt sa slušaocima putem viber poruka na broj 063/999-767, zanimljive priče, dešavanja širom svijeta i odličnu muziku. Idealan način da provedete prijatan ostatak radnog dana uz radio i uživate uz najbolje aktuelne hitove.

“Hit dana” – emisija koja donosi mnogo zabave, jer svakog radnog dana od ponedeljka do petka od 13:00 do 13:15 časova, uz pomoć naših slušalaca, biramo “Hit dana”. Koncept emisije je veoma jednostavan: slušaoci imaju mogućnost izbora između tri pjesme, te da glasaju za svog favorita porukama putem vibera na broj 063/999-767. Ali, pobjedu može da osvoji samo onaj izvođač koji dobije najviše glasova putem vibera i nađe se na vrhu liste. I tako iz dana u dan, a na kraju sedmice, subotom u 13:00 časova, slijedi izbor za “Hit sedmice”.

“Džungla magazin” – dnevna varijanta laganog druženja sa slušaocima uz zanimljive informacije iz regije. Dok se vraćate sa posla, privodite radni dan kraju ili putujete automobilom kući, pravo je vrijeme za magazin koji donosi interesantne sadržaje o svakodnevnom životu i stilu življenja. Emitovanje radnim danima od ponedeljaka do petka od 14:40 do 16:00 časova.

Slušajte nas uživo

LIVE I PROGRAM:

LIVE II PROGRAM:

LIVE III PROGRAM:

PREUZMI ANDROID APP: