19.9 C
Doboj
17. July 2024.

O nama

“Radio Džungla” iz Doboja počeo je sa radom 22. decembra 1997. godine. Program u vlastitoj produkciji emitujemo 24. časa dnevno. Prva smo privatna radio stanica na području dobojske regije i finansiramo se iz sredstava koje ostvarimo putem marketinga.

Signalom pokrivamo područje regija Doboj, Banja Luka i Kotor Varoš i za navedene regije posjedujemo dugoročnu dozvolu za emitovanje programa izdatu od strane Regulatorne agencije za komunikacije (RAK) u BiH. Prema procjenama, na teritoriji koju pokrivamo svojim radijskim signalom, živi oko 415.570 ljudi.

Program radija se emituje na tri različite frekvencije i to u RDS, stereo signalu: regija Doboj FM 101,1 MHz, područje grada Doboja i okoline FM 103,6 MHz, te regije Banja Luka, Kotor Varoš i Čelinac 92,0 MHz.

Signalom pokrivamo područje sjevernog dijela zemlje i naš signal možete pratiti na području: Banja Luke, Laktaša, Prijedora, Novog Grada, Kozarske Dubice, Gradiške, Srpca, Broda, Dervente, Modriče, Šamca, Doboja, Stanara, Petrova, Prnjavora, Teslića, Čelinca, Tešnja, Usore, Gračanice.

Program uživo preko interneta emitujemo putem naše web stranice: www.dzungla.net

Prema istraživanjima slušanosti, naš program u istom omjeru prati ženska i muška populacija stanovništva. Program u najvećem broju prati populacija od 20. do 55. godina starosti. Tokom dana, udarni termini slušanosti su od 07. do 10. časova, od 11. do 14 časova, te od 15. do 17. časova.

Tokom proteklih godina rada izrasli smo iz male lokalne radio stanice, sa svega nekoliko zaposlenih, u zapaženog medijskog partnera koji je obezbjedio svoje mjesto na skali radio prijemnika putem naših frekvencija. Marljivim i upornim radom izborili smo se za laskavo mjesto medijskog savjetnika i promotera naših poslovnih klijenata, boreći se samo elementima zdrave konkurencije.

Emitujemo program muzičko-zabavnog karaktera, bez politike i širenja negativne energije, loših informacija i dosadne muzike. Nastojimo da svakim danom širimo porodicu naših vjernih slušalaca, jer kako kaže jedan džingl sa početka našeg rada: … budite srećni, život je zabava, svijet je džungla … 🙂

Ostvarili smo zapaženu saradnju sa velikim broj radio i televizijskih stanica u BiH i regionu. “Radio Džungla” je članica AEM BiH. Bili smo medijski sponzori brojih kulturnih, zabavnih, muzičkih i sportskih manifestacija, a naši česti gosti su brojni estradni umjetnici i muzički bendovi.

Slušajte nas uživo

LIVE I PROGRAM:

LIVE II PROGRAM:

LIVE III PROGRAM:

PREUZMI ANDROID APP: