I ove godine FIS će obradovati svoje kupce velikim sezonskim zimskim sniženjem na kojem će se naći najšira ponuda sezonskih roba .

Veliko sezonsko sniženje u prodajnim centrima FIS počinje u petak ,15.decembra i trajat će do  15. januara naredne godine sa popustima do odličnih 50%.

Sniženjem će biti obuhvaćeni kompletni asortimani ženskog, muškog i dječjeg  zimskog tekstila: bunde, jakne, kaputi , dukserice, veste i rolke, poluveri, prsluci, hlače, kape, šalovi, rukavice i drugi odjevni artikli neophodni za hladne mjesece.

Iz bogate FIS-ove ponude obuće na sezonskom sniženju bit će kompletan asortiman čizama i gležnjerica kao  i pokućnica.

Novogodišnji ukrasi i dekoracije za jelku i dom bit će sniženi  -30% što je prava prilika da obnovite i kupite nove dekoracije i ukrase,  za još ljepšu i veseliju atmosferu za nadolazeće praznike

U susret praznicima, FIS svojim kupcima poklanja i više – sezonsko sniženje otvara  novim  Shopping day-om u petak, 15.12.

Shopping day kupcima ponovo donosi super sniženja na kompletnu ponudu i mogućnost za veliku uštedu.

Stoga se s pravom može reci da je ovaj dan FIS-ov  „praznik kupovine“  u kojem podjednako uživaju svi kupci širom Bosne i Hercegovine, s obzirom na ponudu sve na jednom mjestu i za svakog ponešto.

Petak rezervišite za posjetu FIS centrima i obradujte sebe i svoje najmilije najpovoljnijom kupovinom.