Pred nama je dugoočekivani rođendanski vikend! Centrum na Petrićevcu u Banjaluci slavi 7. rođendan i tom prilikom vas očekuju popusti od -15% popusta na kompletan asortiman novogodišnjih dekoracija, -15% popusta kompletan asortiman keramike,-15% na kompletan pet asortiman, -20% popusta na kompletan kućni tekstil, tepihe, zavjese i karniše i -25% popusta na kompletan asortiman dekorativne rasvjete.

Kao lider u prodaji sveobuhvatnog asortimana za uređenje i opremanje doma, Centrum vam nudi najširi izbor, a ovaj vikend i odličan popust i to fantastičnih -10% popusta na kompletan asortiman Centrum marketa na Petrićevcu!

Zato, neka vam 9. i 10. decembar budu rezervisani za kupovinu svega za opremanje i uređenje doma, uz brojna sniženja.

Za vrijeme trajanja rođendanskog vikenda, Centrum će za najmlađe organizovati druženje sa Deda Mrazom, u subotu od 14-20h i nedelju od 10-15h. Takođe, imate priliku okušati se u Smajlijevom kolu sreće koji donosi popuste na narednu kupovinu.

Nakon ugodne kupivine, posjetite Sheriff Grill Pub, koji se nalazi u sklopu TC Centrum na Petrićevcu i uživajte u bogatoj gastronomskoj ponudi našeg restorana. I svakako, ne zaboravite da posjetite i novootvorenu Pepco poslovnicu u TC Centrum.


Posjetite nas ovog vikenda jer i ove godine #SlavimoZajedno .


Više o svemu možete pročitati na Centrumovoj Facebook i Instagram stranici, kao i na Centrumovom Webshop-u.