Banja Luka, 07.11.2023

UniCredit banka Banja Luka pokrenula je marketinšku kampanju za akcijsku ponudu UniCredit stambenih i gotovinskih kredita, rukovodeći se željama i potrebama svojih klijenata.

U posebnoj ponudi kredita, Banka je klijentima u mogućnosti ponuditi stambene kredite sa fiksnom kamatnom stopom i rokom otplate do 15 godina te gotovinske kredite do 50.000 KM, sa fiksnom kamatnom stopom, rokom otplate do 10 godina te isplatom kredita u roku od 24 sata.

Fiksna kamatna stopa tokom cjelokupnog roka otplate kredita, klijentima omogućava jednaku mjesečnu ratu kredita te mogućnost planiranja mjesečnih obaveza bez bojazni o mogućoj izmjeni rate kredita, uslovljeno kretanjem Euribora. Dodatno, gotovinski kredit ugovoren uz polisu osiguranja nudi dodatnu sigurnost, kao što je otplata kredita u slučaju bolovanja, otkaza ili smrti, a sve u zavisnosti od ugovorene polise.

Stambeni i gotovinski krediti za sve postojeće i nove klijente Banke, u okviru akcijske ponude, odobravaju se bez troškova obrade kredita, ukoliko klijenti za iste apliciraju online – putem web stranice  Banke. Za sve klijente, koji planiraju dugoročno, za kupovinu već izgrađene stambene jedinice (stana ili kuće) ili stanova u izgradnji, UniCredit Bank Banja Luka je tu kao podrška na putu ka ostvarenju željenih ciljeva. Uz UniCredit stambeni kredit sa fiksnom kamatnom stopom na rok otplate do 15 godina i odobrenjem kredita bez troškova za obradu za sve online zahtjeve, put do useljenja mnogo je lakši.

“Fiksna kamatna stopa, u okviru gotovinskih i stambenih kredita, klijentima nudi dodatnu sigurnost, koju oni prepoznaju kao stabilniju opciju po pitanju otplate kredita u budućnosti. Imajući u vidu da živimo u vremenu koje sa sobom nosi mnogo neizvjesnosti i izazova, kreirali smo akcijsku ponudu za gotovinske i stambene kredite sa fiksnom kamatnom stopom, uz mogućnost ugovaranja gotovinskih kredita sa polisom osiguranja.“, izjavio je Željko Kišić, član Uprave zadužen za maloprodaju i korporativno bankarstvo.

Ukoliko još niste, aplicirajte odmah za UniCredit kredit po akcijskim uslovima i krenite putem do najboljeg kredita. Više detalja o akcijskoj ponudi kredita saznajte na web stranici unicreditbank-bl.ba, u najbližoj filijali UniCredit banke Banja Luka, pozivom besplatnog info telefona 080 051 051 ili putem, e-mail adrese recitenam@unicreditgroup.ba