Banja Luka, 31.10.2023.

Danas je u svim filijalama UniCredit Bank a.d. Banja Luka, već tradicionalno, obilježen Međunarodni dan štednje, u posebnom prazničnom ambijentu. Šta je štednja, zašto je važna te kako se čuva i štedi novac u banci, danas su naučili mališani predškolskog i mlađeg školskog uzrata koji su, povodom Međunarodnog dana štednje, posjetili UniCredit banku Banja Luka.

Povodom proslave Međunarodnog dana štednje, uručene su i nagrade najmlađem štediši Banke – tromjesečnom Banjalučaninu te najvjernijem štediši – devedesetpetogodišnjem klijentu Banke, takođe Banjalučaninu.

Povodom Međunarodnog dana štednje, sve filijale UniCredit banke Banja Luka, danas su posebno bile prilagođene za mališane koji su imali priliku da vide kako izgledaju prostorije banke, koje su korisne finansijske navike te kako novac može “rasti” u banci. Djeca su takođe imala priliku vidjeti kako se koristi bankomat,  brojačica novca, upoznati se sa tim kako možemo uštediti vrijeme, ali i novac – koristeći digitalne usluge Banke, kako uštediti energiju i prirodne resurse, kao i kako sačuvati životnu okolinu.

Filijalu UniCredit banke Banja Luka, u ulici Marije Bursać u Banjaluci, posjetili su mališani iz banjalučkog vrtića „Kolibri 2“ i mališani iz vrtića “Miki Maus”, koji su, uz super junaka dječije štednje, Super Šteka, na zanimljiv i edukativan način učili kako steći dobre navike još u najranijem uzrastu.

Oni koji su korisne navike već usvojili te kao partnera od povjerenja izabrali UniCredit banku Banja Luka danas su nagrađeni za povjerenje. Nagradu najmlađem i najvjernijem štediši, uručio je predsjednik Uprave UniCredit banke Banja Luka, Gordan Pehar.

„Za štednju je važna sigurnost te je od velike važnosti izbor partnera kojem će klijenti povjeriti svoj novac na čuvanje. UniCredit Bank Banja Luka partner je od povjerenja te je uvijek tu za svoje klijente. Danas smo nagradili kako one najvjernije, tako i one koji korisne navike usvajaju još od malih nogu. Pored sigurnosti, za uspješnu štednju važno je izabrati i vrstu štednje u skladu sa ličnim potrebama. Ovim putem se zahvaljujem svim klijentima Banke na povjerenju koje su nam poklonili.“

Podsjećamo, UniCredit banka Banja Luka u posebnoj ponudi oročene štednje, za sve klijente koji za oročenje u valuti EUR apliciraju online, putem web stranice Banke, omogućava dodatnih 0,8 procentnih poena na redovnu kamatnu stopu. Posebna ponuda namijenjena je postojećim i novim klijentima, za nove depozite.