default

Zaposleni UniCredit banke Banja Luka, zajedno sa članicama Saveza žena oboljelih od karcinoma dojke „Iskra“ iz Banjaluke, u subotu (28. oktobra) su Šetnjom podrške za ozdravljenje uputili snažnu poruku, podržali žene koje se bore sa ovom opakom bolešću te doprinijeli razvoju kolektivne svijesti o važnosti preventivnog djelovanja, s ciljem što veće uspješnosti izlječenja.

Povodom obilježavanja mjeseca borbe protiv karcinoma dojke, simboličnom šetnjom, održanom u prelijepom prirodnom okruženju Banjalučkog izletišta Trešnjik, učesnici su svakim korakom pokazali da im je stalo te Krug podrške, zajedno, učinili još većim.

default

I ove godine, tokom oktobra – mjeseca borbe protiv karcinoma dojke, već tradicionalno, željeli smo, na jedinstven način pružiti podršku svim ženama oboljelim od karcinoma dojke te im pokazati da nisu same. Ujedno, podižući svijest o značaju rane prevencije, sve naše zaposlenice motivisati i podsjetiti na redovne preglede koji su ključni. Motivišući jedni druge, zajedno smo, korak po korak, stigli do vrha, ispunjeni pozitivnom energijom kojom žene iz Saveza „Iskra“ naprosto zrače. UniCredit Bank Banja Luka dio je Kruga podrške, a kako krug, kao jedinstven pojam nema početak ni kraj, našu podršku nastavljamo, jer ova borba nije samo tokom mjeseca oktobra već neprestana.“, izjavila je Diana Bevanda, članica Uprave UniCredit Bank a.d. Banja Luka, nadležna za Ljudske potencijale i korporativnu kulturu.

Predsjednica Saveza žena oboljelih od karcinoma dojke „Iskra“, Suzana Kekić, ovim povodom je izjavila:
Svaki dan je nova prilika. Svako od nas treba biti zahvalan, što baš danas, ima priliku za za ljubav, sreću i sebe. Ja sam danas ispunjena podrškom koju smo dobile, ne samo mi članice Saveza, nego i sve žene koje se bore, koje su preboljele ili su na početku borbe sa ovim teškim, ali izlječivim oboljenjem. Sve žene moraju znati da su pregledi, rana prevencija, briga o sebi, zdrav stil života, šetnja, boravak u priorodi i izolacija od stresa, jako važni. Hvala zaposlenima UniCredit banke Banja Luka na snažnoj podršci, dugi niz godina, koliko su uz nas, današnjem druženju i svakom osmijehu. Uz ove divne ljude, šetnja u prirodi nam je još više prijala.“