M-bank BIZ je nova usluga mobilnog bankarstva UniCredit banke Banja Luka za pravna lica, koja klijentima omogućava brzo i bezbijedno upravljanje finansijama putem mobilnog telefona, 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici, nezavisno od radnog vremena filijala Banke.

Za m-bank BIZ uslugu moguće je aplicirati u najbližoj filijali UniCredit banke Banja Luka te istu koristiti bez mjesečne naknade, samo do 31.12.2023. godine!

Korištenjem usluge m-bank BIZ, koju klijent može ugovoriti u najbližoj filijali Banke, izbjegavaju se gužve u redovima te štedi i vrijeme i novac, pojednostavljujući svakodnevno poslovanje, uz povoljnije naknade za realizaciju transakcija unutrašnjeg platnog prometa, budući da su transakcije realizovane digitalnim bankarstvom povoljnije od transakcija koje se realizuju na šalteru Banke.

M-bank BIZ usluga, pored unutrašnjeg i međunarodnog platnog prometa te uvida u stanje i promet po svim računima otvorenim u Banci, klijentima nudi i niz dodatnih funkcionalnosti: konverziju valuta, ugovaranje trajnog naloga, dostavu e-mail potvrde o izvršenoj transakciji, aktivaciju Business kartica te izmjenu dnevnog limita po istoj, uvid u PIN kodove platnih kartica, pretragu lokacija najbližih bankomata i filijala Banke te blagovremeno obavještenje o svim važnim obavještenjima i informacijama iz Banke – i sve to brzo i jednostavno, putem mobilnog telefona i aplikacije m-bank BIZ, koja klijentima omogućava BIZnis na dlanu.

Za više informacija u vezi sa uslugom m-bank BIZ, postojeći i novi klijenti Banke mogu posjetiti web stranicu unicreditbank-bl.ba, obratiti se vođi poslovnog odnosa, posjetiti najbližu filijalu Banke ili besplatno pozvati UniCredit Kontakt centar 080 051 051.