Ukoliko vam je potrebno ekspresno gotovinsko rješenje, Addiko banka Banja Luka omogućila je kredit do 2.000 KM koji, građani koji ispunjavaju uslove, mogu da dobiju veoma brzo i jednostavno, samo uz ličnu kartu. Za ovu ponudu su se, kažu iz Addika, odlučili kako bi omogućili klijentima da male želje ispune uz minimalnu dokumentaciju i samo jednu kratku posjetu Addiko poslovnici.

„Svjesni smo da je vrijeme svima nama dragocjeno, zato je Addiko kreirala ovu posebnu ponudu nenamjenskog kredita samo uz ličnu kartu. Za sve koji i dalje nemaju Addiko kredit, a novac im je potreban brzo, samo uz ličnu kartu i bez prenosa plate ili penzije i uz samo jednu posjetu Addiko poslovnici, mogu brzo i jednostavno, ukoliko ispunjavaju uslove, da dobiju kredit do 2.000 KM, uz rok otplate do 36 mjeseci.“, izjavila je Dijana Latinović, menadžer korporativnih komunikacija u Addiko banci Banja Luka.

Ova atraktivna Addiko ponuda važi za nove klijente i postojeće klijente Addiko banke Banja Luka koji nisu kreditno izloženi, te svi zainteresovani za kredit mogu da apliciraju i online, putem LINKA.

„Broj klijenata koji za naše usluge apliciraju online je u konstantnom porastu, što govori da su prepoznali koliko to olakšava proces i štedi vrijeme kada su u pitanju bankarske procedure. Prilikom online apliciranja, klijent treba da unese podatke, nakon čega veoma brzo dobija odgovor na traženi iznos kredita i ukoliko ispunjava uslove, uz samo jednu kratku posjetu najbližoj Addiko poslovnici, nenamjenski kredit se realizuje brzo i jednostavno. Ponudom Addiko kredita do 2.000 KM samo uz ličnu kartu, klijentima smo omogućili još ekspresniju uslugu.“, naglasila je Latinović.

Više informacija o ovoj, ali i o ostalim ponudama Addiko banke Banja Luka, možete da pogledate na LINKU, a ukoliko imate dodatnih pitanja, pozovite Addiko kontakt centar na: 051 951 000.