Ukoliko raspolažete određenom sumom novca koja vam trenutno nije potrebna i želite je skloniti „sa strane“, uz dodatni prinos – oročite je u UniCredit banci Banja Luka i pustite „da raste“, uz posebne pogodnosti.

Sredstva je moguće oročiti na 3, 6, 12, 18, 24 i 36 mjeseci, kroz klasičnu oročenu ili rentnu štednju, u valuti EUR.

Posebna ponuda važi samo za online aplikacije (zahtjeve za oročenjem podnijete putem web stranice Banke), do 31.10.2023, za novčane uloge u evrima.

Ukoliko zahtjev za oročenjem novčanog uloga u evrima, podnesete online, odnosno apliciranjem putem web stranice Banke, ostvarujete dodatnih 0,8 procentnih poena na redovnu kamatnu stopu.
Kamatna stopa, sve vrijeme oročenja, je fiksna i iznosi  1,70% za oročenje na 12 mjeseci, 2,40 % za oročenje na 24 mjeseca i 2,60% za oročenje na 36 mjeseci. Ukoliko vam sredstva, neplanirano, zatrebaju ranije – u  slučaju prijevremenog razročenja, isplata kamate vrši se obračunom prvog dostignutog roka oročenja, bez dodatnog umanjenja kamate.

Aplicirajte odmah – putem web stranice Banke.

Više informacija o posebnoj ponudi oročene štednje, kao i ostalim proizvodima i uslugama Banke, svi zainteresovani mogu pronaći i u najbližoj filijali Banke, kao i besplatnim pozivom UniCredit Kontakt centra na broj 080 051 051.