Pripreme za novu školsku godinu treba započeti na vrijeme, a kako bi svoje školarce roditelji spremne poslali u školske klupe, UniCredit banke u BiH (UniCredit Bank a.d. Banja Luka i UniCredit Bank d.d. Mostar), zajedno s partnerima i kompanijom Mastercard, pripremile su popuste od 5% do 25% za sve klijente – korisnike UniCredit Mastercard kartica, koji do 31.10.2023. godine obave kupovinu novog školskog pribora, odjeće, obuće ili elektronske opreme kod odabranih trgovaca,uključujući i pojedine online shopove.

Pronađite ugodne i udobne odijevne komade za svoje mališane u radnjama Okaidi, Juventa Sport, Bojprom i Oviesse Kids gdje vas očekuju sjajni popusti od 5% do 20%.

Uz udobnu obuću svaki korak je lak i to zna svaki đak, zato za siguran korak ka novim školskim pobjedama posjetite radnje Đak sport iPlanika.

Nove sveske i ruksake potražite u Knjižari Kultura, a za sav ostali školski asortiman posjetite radnje Svjetlostkomerc i Nameks.

Kako bi đaci spremno dočekali školsku godinu, UniCredit banke u BiH osigurale su od 10% do 25% popusta na računare, laptope, pametne satove i drugu tehniku u radnjama svojih partnera, kao i na Imtec, Tehno Mag, Domod internet prodajnim mjestima te radnjama partnera EastCode i Infocom računari.

Dok radite domaći zadatak, učite i koristite računar kod kuće ili u školi, ne zaboravite zaštititi oči od zračenja ekrana, sačuvajte dobar vid uz vrhunski asortiman dioptrijskih naočala i stakala koje možete pronaći na popustu u Loris optici.

U slobodno vrijeme uživajte još više u jednostavnim i zabavnim gradskim bin bin vožnjama, uz popuste s UniCredit Mastercard karticama za iznajmljivanje električnih trotineta.

Školske radosti se bliže, a opremanje đaka za školske obaveze i ove godine učinili smo jednostavnijim. Pođite s vašim školarcima u kupovinu ili brzo i jednostavno obavite online kupovinu uz plaćanje UniCredit Mastercard karticama. Više detalja o asortimanu trgovaca, kao i prodajnim mjestima pronađite na web stranici UniCredit Bank a. d. Banja Luka i UniCredit Bank d. d. Mostar.

Neka nova školska godina donese mnogo uspjeha i radosti.