Samo nekoliko dana nakon fenomenalnog koncerta u sarajevskom Domu mladih o kojem mnogi još pričaju i prepričavaju utiske, Goca Tržan je ponovo iznenadila svoje fanove! Predstavila je novi singl i prateći video spot za pjesmu „Mirno“ koja je duet sa sve popularnijim pjevačem Stefanom Zdravkovićem koji nosi umjetničko ime Princ od Vranje. Dvoje sjajnih pjevača je spojio hit mejker Dušan Bačić koji ujedno potpisuje muziku i stihove za pjesmu „Mirno“, a aranžer je Dejan Nikolić. Bačić je takođe režirao video spot koji prati pjesmu „Mirno“. A da je ova saradnja bila pun pogodak nema sumnje, jer pjesma i spot pršte od muzičke sinergije Goce i Princa i eksplozije emocija.

„Dušan Bačić je za mene napisao nekoliko hitova, a kao producent Princa od Vranje, predložio je saradnju sa ovim sjajnim, vrlo talentiranim mladim pjevačem. Ova je pjesma pisana za Princa, tako da sam ja u ovom duetu zapravo njegova gošća. Čim smo je prvi puta zajedno otpjevali, vokali su nam se jako dobro složili. Pjesma je lijepa, drugačija, izuzetno je melodična i nadam se da će vam se svidjeti!“ rekla je Goca Tržan uz premijeru pjesme i video spota.

Princ je svakako vrlo perspektivno pjevačko ime na regionalnoj muzičkoj sceni. Podsjetimo, bio je jedan od favorita na ovogodišnjem izboru Pjesme za Evroviziju u Srbiji s pjesmom „Cvet sa Istoka“.  Inače je po struci profesor Norveškog jezika, a sve upućuje na to da je pred njim blistava muzička karijera u kojoj će mu sigurno pomoći i ova saradnja s Gocom Tržan.  

„Saradnja s Gocom je bila nevjerovatna. Ona je izuzetna umjetnica i prava muzička profesionalka. Naša energija je u ovom duetu i u video spotu naprosto eksplodirala! Vjerujem da će publika to osjetiti“, komentirao je Princ, a nije propustio naglasiti da mu je posebna čast raditi s Gocom:  „Ja od malena znam za Gocu Tržan i moram reći da mi je velika čast pjevati sa njom. Još kao mali sam obožavao Gocin duet sa Tošetom Proeskim ‘1200 milja’ i ovu sam saradnju stvarno priželjkivao.

Fanovi  Goce Tržan i Princa sigurno će uživati u ovoj ljetnoj muzičkoj poslastici i atraktivnom video spotu, koji možete pogledati na linku: https://www.youtube.com/watch?v=GqbQw4nt0dk