MF banka je pokrenula jedinstveni servis podrške za svoje klijente koji žele da započnu ili unaprijede sopstveni biznis. Potpuno besplatan edukativni i mentorski program vodiće stručnjaci iz različitih oblasti poslovanja koji svim prijavljenim i zainteresovanim klijentima mogu pružiti potrebno znanje i iskustvo.

Program pod nazivom MF mentor nudi različite aspekte prevazilaženja problema u poslovanju, kao i detaljnu analizu logističkih procesa sa kojim se preduzetnici susreću. Iz MF banke navode kako su obezbijedili pažljivo odabran tim stručnjaka, posebno obučen za ovaj vid mentorstva, spremnih da se stave u „cipele preduzetnika“ i pomognu sve zainteresovane kroz put pokretanja, vođenja i unapređenja poslovanja.

„Program je prvenstveno namijenjen mladim preduzetnicima, ženama u biznisu i preduzetnicima iz agrarnog sektora, a cilj nam je da njihovu hrabrost i posvećenost dodatno osnažimo iskustvom i znanjem te da im omogućimo dodatno usavršavanje u poslovnom svijetu“, rekao je Bojan Luburić, predsjednik Uprave MF banke.

Važan dio ovog programa je online platforma https://el.mfbanka.com/ koja će preduzetnicima omogućiti besplatan pristup mnoštvu vrlo korisnih biznis materijala iz raznih sfera poslovanja kao što su prodaja, mentorstvo, finansije, marketing, odnosi sa klijentima, registracija i vođenje biznisa, informacije i podrška u izradi biznis planova. Edukativni program traje šest mjeseci, a svako ko se prijavi stiče mogućnost da dobije ličnog mentora.

Ovo nije prvi put da MF banka ulaže u edukaciju svojih klijenata. U prethodnoj godini organizovali su jednodnevne radionice o posljedicama pandemije na poslovanje, pružajući stručne savjete za njihovo prevazilaženje.

Program MF mentor realizuje se u saradnji sa Evropskim fondom za jugoistočnu Evropu (EFSE) i uz podršku EU. Prijavite se na program putem email adrese infoelearning@mfbanka.com