Detalji su ti koji prave razliku i mi ništa ne prepuštamo slučaju.


Velika sala je najveća i jedna od najmodernije opremljenih sala na dobojskoj regiji. Pored samih fizičkih karakteristika prostora, mnogo pažnje se daje samom kvalitetu usluge i da se svaki gost osjeća posebno. Mi smo stava da vaše slavlje ne smije biti prosječno i zbog toga je potrebno razmišljati o stvarima koje se ne odnose samo na one očigledne poput uređenja prostora i broja osoblja. Da bi ovaj stvarno poseban događaj u vašem životu bio izvanredan, potrebno je voditi brigu o najsitnijim detaljima i ništa ne prepustiti slučaju.

Svadbeni salon je obezbjeđen video nadzorom i protivpožarnim sistemom dojave. Kompletna prostorija je klimatizovana, tako da ćete ljeti uživati u rashlađenom ambijentu, dok se zimi vrši zagrijavanje na prijatnu sobnu temperaturu. Pored same sale, obezbjeđen je i veliki parking ispred samog salona za preko 300 automobila.

Galerija

Dodatne usluge

Direktno iz kuhinje vrhunskih majstora vam stižu najukusnije poslastice tamo gdje vi poželite, pa čak i van Džungla salona. Naš tim kuvara nastoji uvijek koristi najkvalitetnije sastojke domaćih proizvođača. U našoj ponudi izdvajamo:

- Slane zalogaje: kanapei, slane torte i rolati, salate, peciva i razne druge;
- Bogat izbor poslastica
- Izrada voćnih stolova

Bez obzira na vrstu događaja izlazimo u susret vašim zahtevima kako po pitanju keteringa, tako i po pitanju organizacije osoblja.

Jako je bitno napraviti ugodnu atmosferu i prouzrokovati taj “wow” efekat kada gosti prvi put zakorače u salu. Tu svakako pomaže znanje i iskustvo našeg dekor tima.

U ponudi su različiti tipovi rješenja za uređenje salona, razni cvjetni i dekorativni aranžmani.

Naravno, tu je i prateća oprema kako bi vaš događaj bio potpun. U našoj ponudi izdvajamo:

- posebnu rasvjetu i efekte
- kupolu za šampanjac
- mašine za teški dim
- mašine za obični dim
- mašine za balončiće od sapunice
- prskalice za prvi ples ili izlazak torte
- dekorativna oprema za svadbe (cvjetni zid, pozadine za slikanje i brojne druge)

Iznajmljivanje opreme za događaje

Organizacija događaja nije ni malo laka, pogotovo ako vam nešto nedostaje kako bi ga učinili potpunim. Bez obzira da li to bile sitnice ili neke krupnije stvari, svadbeni salon Džungla vam nudi mogućnost iznajmljivanja: stolova, stolica, suncobrana, vitrina, odnosno cjelokupne opreme za bilo kakav tip događaja.

Cijene za iznajmljivanje se dogovaraju u zavisnosti od udaljenosti odnosno transporta i količine iznajmljene opreme.

Lokacija

Pošaljite nam poruku


Jedan od najvažnijih događaja u životu svake osobe jeste dan vjenčanja. Ako želite da ovaj dan pamtite u prelijepim uspomenama, a da pri tome organizacija cjelokupne ceremonije protekne besprijekorno, onda je naš salon pravo mjesto koje tražite.