Mikrofin predstavlja posebnu akciju za poljoprivredu: Krediti bez troškova obrade od 5.000 KM do 50.000 KM

Mikrokreditna kompanija Mikrofin već 25 godina kontinuirano pruža brza i pouzdana finansijska rješenja poljoprivrednicima širom Bosne i Hercegovine. Brojni zadovoljni klijenti potvrđuju uspješno poslovanje ove kompanije, uvjereni kroz dugogodišnju saradnju u jednostavnost kreditnih procedura i izgradnju povjerenja neophodnog za kvalitetan rad. Poslovnu strategiju Mikrofina karakteriše fleksibilnost, pristupačnost i stalna inovacija u kreiranju rješenja koja zadovoljavaju potrebe klijenata.

Kao dugogodišnji oslonac poljoprivrednika, Mikrofin se izdvaja od konkurencije po tome što nudi lako dostupna kreditna rješenja velikim gazdinstvima, ali i malim farmama koje tek počinju sa poslovanjem. U okviru posebne akcije, koja traje od 20. marta. do 19. maja 2023. godine Mikrofin nudi kredite za poljoprivredu u iznosima od 5.000 KM do 50.000 KM bez troškova obrade, ukoliko se sredstva koriste za nabavku sjemena i đubriva. Ovom akcijom se ističe uloga Mikrofina kao pouzdanog partnera u razvoju poljoprivredne proizvodnje u Bosni i Hercegovini.

Pored izuzetne fleksibilnosti u pogledu garancija i mogućnosti dobijanja kredita bez žiranata, Mikrofin svojim klijentima osigurava i prigodan poklon za svaki realizovani kredit u znak zahvalnosti na ukazanom povjerenju.

Akcija se odnosi na kredite za kupovinu sjemena i đubriva, bez obzira na dobavljača, što omogućava poljoprivrednicima da izaberu proizvode koji najviše odgovaraju njihovim potrebama. Mikrofin takođe olakšava nabavku sejmena poljoprivrednicima nudeći im mogućnost plaćanja na rate, čime se smanjuje finansijsko opterećenje i podstiče razvoj njihove proizvodnje.

Više informacija o Mikrofinovoj ponudi i kreditnim proizvodima možete pronaći u najbližoj ekspozituri ili putem sajta https://poljoprivreda.mikrofin.com/#main