Banja Luka, 31.10.2022.

UniCredit Bank Banja Luka je i ove godine, u duhu svoje višegodišnje tradicije, obilježila Međunarodni dan štednje, nagradivši najstarijeg i najmlađeg štedišu Banke te iskazala posebnu zahvalnost klijentima na ukazanom povjerenju. Najmlađi štediša UniCredit banke Banja Luka je sedmomjesečna banjalučanka, a najstariji UniCredit štediša je devedesetčetvorogodišnji klijent Filijale Lukavica.

Povodom Međunarodnog dana štednje, sve filijale UniCredit banke Banja Luka, danas su svoja vrata posebno otvorile za mališane koji su imali priliku da vide kako izgledaju prostorije Banke i kako se čuva i štedi novac.

Da se dobre navike stiču još u najranijem uzrastu, pokazali su i najmlađi članovi našeg društva.

Filijalu UniCredit banke u Banjaluci posjetili su mališani iz banjalučkog vrtića „Sreća“ i prvačići Osnovne škole “Branko Radičević” iz Banjaluke, koji su na zanimljiv i edukativan način, uz super junaka dječije štednje, Super Šteka, učili zašto je štednja važna.

Činjenica da je štednja dobra navika datira još od Prvog međunarodnog kongresa štedioničara, koji je održan 31. oktobra 1924. godine u Milanu, gdje je i sjedište UniCredit Grupe, matične banke UniCredit banke Banja Luka.

Za štednju je važna sigurnost te je od velike važnosti izbor partnera kojem će klijenti povjeriti svoj novac na čuvanje. Pored sigurnosti, za uspješnu štednju važno je izabrati i vrstu štednje u skladu sa ličnim potrebama.

UniCredit Bank Banja Luka do 30. novembra, za sve postojeće i nove klijente, za nove depozite, obezbijedila i posebne pogodnosti u vidu uvećanja redovne kamatne stope na sve novo-oročene depozite za 0,5 procentnih poena. Posebna ponuda važi samo do 30.11.2022. godine, za online aplikacije.