Kirija stalno raste. Muči te osjećaj da, koliko god mjesečno da plaćaš, stan u kojem živiš neće postati stvarno tvoj. Vjerovatno misliš i da prilika za novi početak zvuči previše dobro? Ne brini, imamo rješenje.

Tvoj novi dom je zaista na dohvat ruke. NLB Banka a. d. Banja Luka nudi odličnu priliku za stambeni kredit, a ukoliko ste mladi bračni par koji tek donosi velike odluke poput kupovine novog stana, NLB želi da vas dodatno obraduje na tom putu.

Prvih 50 mladih bračnih parova do 35 godina starosti koji do 30. septembra 2022. godine podnesu zahtjeve za stambene kredite i dobiju odobrenje, od Banke će primiti i prigodan poklon za useljenje.

Zvuči li sjajno ideja da, umjesto kirije, istim iznosom otplaćuješ svoj vlastiti stan? Odmah možeš i da izračunaš ratu kredita u NLB kreditnom kalkulatoru.

Slijedi i ono čuveno: “To nije sve!”.

Pored poklona, ukoliko imate izvršene najmanje tri transakcije mobilnim ili elektronskim bankarstvom, a podižete kredit sa hipotekom, do 30. septembra ne plaćate naknadu za obradu zahtjeva.

Budući vlasnici stanova imaju mogućnost i da biraju između fiksne ili promjenjive kamatne stope, a na to sve i mogućnost da ugovore kreditnu karticu ili dozvoljeno prekoračenje po računu bez naknade za obradu zahtjeva za prvu godinu korištenja.

NLB Banka. Za sve što dolazi.