Za građane koji imaju potrebu za brzim gotovinskim rješenjem, Addiko banka Banja Luka od sada ima brzo, jednostavno i povoljno rješenje, odnosno gotovinski kredit iznosa od 300 KM do 2.000KM, sa kamatnom stopom samo 1%. Iz Addiko banke Banja Luka dodatno ističu da svi zainteresovani novi klijenti za ponudu brzih gotovinskih kredita ne moraju da prenesu platu ili penziju u Addiko banku Banja Luka, što dodatno olakšava proces realizacije kredita.

„Svjesni smo da uvijek možemo da budemo brži i jednostavniji, te smo građanima koji brzo i jednostavno trebaju novac, omogućili opciju da bez prenosa plate ii penzije u Addiko, dobiju brzo gotovinsko rješenje za iznos od 300 KM do 2.000 KM, sa kamatnom stopom 1%, uz rok otplate do dvije godine. Važno je takođe naglasiti da ova ponuda važi za sve nove klijente Addiko banke Banja Luka.“- izjavila je Milka Čađo, direktor Odjela upravljanja retail proizvodima u Addiko Bank a.d. Banja Luka.

Čađo dodaje da, osim u najbližoj Addiko poslovnici, za ovu posebnu ponudu Addiko gotovinskog kredita, svi zainteresovani mogu da apliciraju putem linka na web stranici addiko-rs.ba.

„Nakon unesenih podataka, zainteresovani klijent za samo 3 minute dobija preliminarno elektronsko odobrenje traženog kredita, ali i informaciju o potrebnoj dokumentaciji koju dostavlja uz samo jedan dolazak u najbližu poslovnicu, nakon čega su tražena kreditna sredstva na računu klijenta.“, zaključila je Čađo.

Sve informacije o ovoj, ali i o svim ostalim ponudama, proizvodima i uslugama, potražite na addiko-rs.ba. Ukoliko imate dodatna pitanja, pozovite Addiko kontakt centar na 051 951 000. Uvijek budite informisani o aktuelnostima i putem profila na Fejsbuku i Instagramu: Addiko Bank Banja Luka.