Šest vrijednih nagrada spremno je za sve one koji vole izazove znanja i nerijetko koriste priliku da ga testiraju. Građani kviz mogu da odigraju do 31. marta pristupom na link, a oni koji najbrže odgovore na pitanja, kako kažu u Addiko banci Banja Luka, osvajaju dio nagradnog fonda ukupne vrijednosti 2.400 KM.

„Učesnik koji najbrže odgovori na svih 10 postavljenih pitanja, osvaja prvu nagradu iznosa 800 KM na Mastercard prepaid dopunjivoj kartici. Drugoplasirani učesnik sa najbržim odgovorima osvaja 600 KM na pomenutoj kartici, a zatim, trećeplasirani osvaja 400 KM. Preostale tri atraktivne nagrade na Mastercard prepaid dopunjivoj kartici su iznosi od 300 KM, 200 KM i 100 KM za učesnike koji takođe ostvare svaki sljedeći najbolji rezultat prilikom učešća.“, izjavila je Dijana Latinović, menadžer korporativnih komunikacija u Addiko Bank a.d. Banja Luka.

U ovom vrlo jednostavnom i zabavnom kvizu građani mogu da učestvuju ukupno pet puta, te svi oni koji nakon prvog igranja kviza, podijele post Addiko kviza na svom Facebook profilu, za svakog dodatnog prijatelja koji odigra Kviz klikom na link objavljenog Facebook posta, dobijaju još jednu priliku da odigraju Addiko Kviz znanja i postignu još bolji rezultat, tačnije imaju priliku za četiri dodatne šanse za ostvarenje što boljeg rezultata.

„Građani su do sada zaista u velikom broju učestvovali u svakom kvizu znanja koji smo organizovali i ne sumnjamo da će se odlično zabaviti i ovoga puta. Addiko banka Banja Luka im želi da zabavu i sreću prilikom provjere znanja, a ne sumnjamo da će vrijedne nagrade otići u prave ruke.“, zaključila je Latinović  

Više informacija o nagradnom kvizu i o pravilima takođe pročitajte na linku kviza, a po tom provjerite koliko brzo koristite svoje znanje.