Nakon tri mjeseca učešća u Addiko Mobile nagradnoj igri, elektronskim putem krajem 2021. godine izvučena su tri klijenta dobitnika koji su vršeći transakcije plaćanja putem Addiko Mobile aplikacije osvojili vrijedne nagrade. Prvu nagradu, poklon bon u vrijednosti 2.000 KM za kupovinu skija i skijaške kacige, osvojila je Jelena Miljević iz Prijedora koja je svoju nagradu preuzela u poslovnici Addiko banke Banja Luka u Prijedoru.

„Ovo je najjednostavnija nagradna igra u kojoj sam ikada učestvovala. Inače sve uplate vršim putem Addiko Mobile aplikacije, a osim toga funkcionalnost aplikacije je zaista korisna, jer mogu bilo kada i bilo gdje da izvršim provjeru stanja i prometa na računu, da podijelim transakcije na rate, pa čak me iznenadila nova opcija mKredit, uz pomoć koje je moguć i zahtjev za kredit na Addiko Mobile aplikaciji. Poziv iz Addiko banke sa informacijom da sam osvojila ovako vrijednu nagradu zaista me prijatno iznenadio i ovom prilikom želim da im se zahvalim, jer sam potpuno spremna za prestojeće zimovanje.“, izjavila je Jelena Miljević, dobitnica prve nagrade Addiko Mobile nagradne igre. 

Drugu nagradu, poklon bon u vrijednosti 1.500 KM za kupovinu snowboarda i skijaške kacige osvojio je Daniel Šikanjić iz Čelinca, dok je nagradu poklon  putovanje za dvoje u vrijednosti 1.000 KM osvojio Boris Đokić iz Brčko Distrikta.

„Nagradna igra za korisnike usluge Addiko Mobile realizovana je u periodu od 15. septembra do 15. decembra 2021, tokom koje su svi klijenti Addiko Banke Banja Luka koji koriste opciju Addiko Mobile, uz dvije ili više transakcija plaćanja, automatski postali i učesnici za vrijedan nagradni fond. Ova nagradna igra jedan je od načina da se zahvalimo klijentima na povjerenju i na tome što prate sve inovacije Addiko bankarstva. Koristeći opciju „slikaj i plati“ klijenti jednostavno, slikanjem računa, mogu da izvrše plaćanje istoga, a od prošle godine čak imaju i mogućnost da putem opcije mKredit na Addiko Mobile aplikaciji podnesu zahtjev za kredit i da za svega 3 minute dobiju preliminarno odobrenje kredita. Korištenjem Addiko digitalnih usluga, naknade transakcije plaćanja povoljnije su za 50%, a klijenti definitivno dobijaju brzo, jasno i jednostavno bankarstvo. Čestitam dobitnicima i želim im da uživaju u zimovanju.“, izjavila je Marija Panić, marketing menadžer Addiko banke Banja Luka.

Više informacija o proizvodima, uslugama i aktuelnostima u Addiku potražite na web stranici: www.addiko-rs.ba ili u najbližoj poslovnici Addiko banke Banja Luka, a za sva pitanja dostupan je i Addiko kontakt centar na 051/951-000.