Kao društveno odgovorna kompanija, Addiko banka Banja Luka radost proslave svog 5. rođendana dijeli sa dragim prijateljima, a najdraža rođendanska aktivnost ove godine bila je posjeta djeci i omladini iz Javne ustanove Dom „Rada Vranješević“. Tom prilikom, predstavnici Banke donirali su Domu 3.000 KM. 

„Dijeleći svoju radost osjećamo se korisnije, odgovornije i naš rođendan na taj način dobija još veći smisao. Djeca Doma „Rada Vranješević“ zaista zaslužuju pažnju cjelokupne zajednice i povodom 5. rođendana Addiko banke Banja Luka, ovim simboličnim činom, želimo dodatno da ukažemo na to. Ovo je ujedno i prilika da najavimo još intenzivniju saradnju i da nastojimo ubuduće da određenom broju štićenika obezbijedimo praksu ili zaposlenje u Addiko banci Banja Luka i da im pokažemo da i nakon odlaska iz ove ustanove neće biti prepušteni sami sebi, jer postoje prijatelji na koje mogu računati.“, izjavio je Srđan Kondić, predsjednik Uprave Addiko banke Banja Luka.

U Domu trenutno boravi 100 štićenika, a kako kaže direktor Doma, Vladimir Kajkut, broj korisnika Doma ubrzano raste.

„Zahvaljujem se Addiko banci Banja Luka koja nerijetko prepoznaje potrebe djece i štićenika Doma „Rada Vranješević“. Ova donacija nam je značajna i iskoristićemo je za nabavku dječijih krevetaca koji su nam zaista neophodni, jer je broj korisnika Doma, nažalost, sve veći.“, istakao je Vladimir Kajkut, direktor JU Doma „Rada Vranješević“ Banja Luka.

Prema riječima direktora Kajkuta, djeca se u Domu najviše raduju rođendanima. Addiko banka se zahvaljuje na predivnom iznenađenju i znaku pažnje – rođendanskim crtežima koje su štićenici i djeca Doma nacrtali povodom Addiko rođendana.