Jelen pivo nedavno je krenulo u potragu za herojima iz našeg okruženja, koji će u narednom periodu biti glavni akteri sjajnih aktivnosti širom Republike Srpske. Omiljeni brend piva je na FB stranici Jelen Pivo BIH, pokrenuo konkurs i u pomoć pozvao svoje potrošače, koji su u komentarima iznosili svoje prijedloge lokalnih heroja uz odgovarajuće zdravice. Izabrano je 5 heroja, koji će uskoro postati heroji svih nas, a čak 10 učesnika konkursa će biti nagrađeno poklon paketima.

Težak zadatak pred sobom je imao tim Jelen piva, koji je od mnogobrojnih odličnih pristiglih prijedloga, morao izabrati njih pet. Lokalni heroji o kojima će se tek pričati u narednom periodu su: Dejan Furtula – eko aktivista koji se bori za očuvanje rijeka i prirode u svojoj lokalnoj zajednici; Miroslav Subašić – humanista koji vodi udruženje „Mozaik prijateljstva“; Boris Vrhovac Vrle – najveći kolekcionar sportskih rekvizita u regionu i veliki humanitarac; Marko Spaić Spaja –  prepoznatljivo lice Trebinja i veliki borac, te Neđo Gojić – veliki humanista.

Izabrani heroji će u narednom periodu realizovati niz društveno odgovornih akcija uz pomoć i podršku brenda Jelen pivo, od kojih će korist imati stanovnici njihovih lokalnih zajednica.

Uz slogan “Nazdravimo im i probudimo heroje u nama” Jelen pivo i brend Molson Coors BH još jednom pokazuju koliko je pivskom brendu, važna kontinuirana podrška humanitarnim i društveno odgovornim akcijama, kao i svakodnevna komunikacija i interakcija sa potrošačima.

Ljudi koji svojim postupcima zaslužuju naše divljenje i poštovanje, istinski su heroji i priče koje zaslužuju pažnju medija i javnosti, a koje će tek biti ispričane u narednim mjesecima, kako kroz medije i društvene mreže, tako i uživo mnogobrojnim akcijama i projektima u lokalnim zajednicama širom RS.  

Kroz život smo naučili da pravi heroji ne nose super odijela i nemaju super moći, a  naši Jelen heroji će upravo to dokazati u narednim mjesecima.