U Addiko banci Banja Luka proizvode i usluge kreiramo prema želji naših klijenata, posebno cijeneći njihovo vrijeme i nagrađujući njihovo povjerenje.

„Podnošenje zahtjeva za Addiko Blic gotovinski kredit putem interneta, uz svega par klikova i našu asistenciju, omogućava klijentima da, bez dolaska u Banku, apliciraju za kredit do 50.000 KM i rok otplate do 10 godina. Pored pogodnosti odobrenja kredita bez troškova obrade, svi oni koji u periodu od 19. do 23.04.2021. godine apliciraju za Addiko Blic gotovinski kredit putem web stranice addiko-rs.ba/asistirana-prodaja/ i kredit im bude odobren i plasiran, dobiće i dodatni benefit – poklon do 500 KM, odnosno 1% iznosa novih kreditnih sredstava, realizovanih u okviru ove posebne online ponude.

Addiko gotovinski krediti odobravaju se sa fiksnom kamatnom stopom, a klijenti dodatno mogu birati datum dospijeća rate (1,10, 20. ili 25. dan u mjesecu), u zavisnosti od datuma prijema njihove plate. “, izjavila je Marija Panić, Marketing menadžer Addiko Bank Banja Luka.

Addiko Bank Banja Luka u svojoj ponudi digitalnih usluga za stanovništvo, pored online aplikacije za kredit, nudi i mogućnost online apliciranja za Addiko pakete tekućih računa, Addiko mobilno (Addiko Mobile) i internet bankarstvo (Addiko EBank), kao i Addiko Chat Banking na Viberu.  Naknade za plaćanje digitalnim uslugama duplo su povoljnije od naknada za plaćanja na šalteru Banke, a za sve korisnike Addiko mobilnog bankarstva u toku je nagradna igra sa atraktivnim nagradama.

Više informacija o Addiko proizvodima i uslugama saznajte putem web stranice addiko-rs.ba