Addiko banka Banja Luka pokrenula nagradni kviz za sve one koji žele provjeriti svoje znanje iz kulinarstva i osvojiti vrijedne nagrade

Svi oni koji poznaju svjetsku, ali i domaću kuhinju, sada mogu testirati svoje znanje, zabaviti se i pritom osvojiti jednu od šest vrijednih nagrada.

Addiko kviz „Kuhinje svijeta“ možete odigrati do 26.04. te osvojiti i do 1.000 KM. Učesnik ili učesnica koji/a odgovori tačno na najviše postavljenih pitanja, u najkraćem vremenskom periodu, osvojiće poklon bon u vrijednosti 1.000 KM, koji se može iskoristiti za kupovinu roba i usluga na portalu ekupi.ba. Preostalih pet atraktivih nagrada su poklon bonovi ekupi u vrijednosti od 800, 600, 500, 400 i 300 KM, a osvojiće ih učesnici koji postignu preostalih pet najboljih rezultata u najkraćem vremenu.

Ukupan mogući broj učešća za svakog pojedinca iznosi čak 5.
Učesnici koji, nakon prvog igranja kviza, podijele post Addiko kviza na svom Facebook profilu, za svakog dodatnog prijatelja koji odigra Kviz klikom na link njegovog/njenog FB posta, dobiće još jednu priliku da odigraju Addiko kviz znanja i postignu još bolji rezultat (ukupno još četiri puta).

Ovaj kviz je idealna prilika da vam se isplate svi oni sati koje ste proveli gledajući kulinarske emisije ili surfajući po internetu, u potrazi za najukusnijim receptima.

Pokažite svoje znanje i odigrajte kviz na linku, za samo nekoliko minuta, zabavite se i osvojite jednu od šest vrijednih nagrada.