Televizija za ponijeti – besplatno uz svaki m:tel TV paket

Postoji zaista mnogo razloga zašto odabrati m:tel TV pakete. Neki od tih razloga su moderne funkcionalnosti poput premotavanja, vraćanja propuštenog sadržaja i do 72 sata unazad, pauziranja ili snimanja sadržaja, odlične videoteke sa najnovijim epizodama najpopularnijih serija i sati najboljih filmskih ostvarenja. Pored toga, m:tel TV vam svakodnevno nudi raznovrsne TV sadržaje, od sporta, zabave, dječijih emisija, do informativnih sadržaja, kulinarskih i muzičkih kanala.

A da li znate da sve to možete ponijeti sa sobom kuda god da pođete, na svom mobilnom telefonu, tabletu ili laptopu?

Uz m:tel uslugu TV To Go, koju dobijate besplatno uz svoj odabrani m:tel TV paket, dostupne su vam sve ove funkcionalnosti moderne televizije, u pokretu. Svoje omiljene televizijske sadržaje možete ponijeti  sa sobom i kada idete na put, na izlet s prijateljima, na bazen, dok pijete kafu u dvorištu, a planirate li neki put automobilom, vaši klinci će biti presrećni da u toku putovanja, dok ste vi skoncentrisani na vožnju, bezbrižno  prate svoje omiljene crtaće.

TV To Go je odlično rješenje i u trenucima kada ukućani žele da gledaju različite sadržaje u isto vrijeme, jer pored TV ekrana, uz ovu uslugu možete gledati program na uređaju koji sami izaberete – na tabletu, računaru ili mobilnom telefonu. Na taj način se situacije kada ženski dio porodice želi da gleda serije, a muški utakmice, uz ovu uslugu lako mogu riješiti.

Unaprijeđenu aplikaciju za TV To Go možete preuzeti putem Google Play prodavnice ili App Store-a potpuno besplatno, a rukovanje aplikacijom je krajnje jednostavno i veoma pregledno.

Ono što je dodatno važno je i to, da uslugu TV To Go dobijate  uz bilo koji TV Paket kompanije m:tel, mobilni internet saobraćaj koji se koristi u okviru TV To Go usluge se ne tarifira, odnosno  – besplatan je,  a usluga je dostupna na teritoriji BiH.

Ukoliko još uvijek niste isprobali ovu korisnu m:tel uslugu, vrijeme je da to učinite!

Za više informacija pozovite korisnički servis 0800 50 000 ili posjetite www.mtel.ba.