UniCredit banke u BiH, zajedno sa partnerima, pripremile su popuste od 10% do 20% za sve korisnike UniCredit VISA kreditnih kartica, koji do 25.06.2023. godine, navedenim karticama, obave kupovinu kod odabranih trgovaca.

Male promjene postaju značajne investicije kada razmišljamo odgovorno i dugoročno, a zahvaljujući savremenim načinima plaćanja, kupovina na rate nikada nije bila jednostavnija.

Umjesto duže administracije oko apliciranja i odobrenja kredita, sada je mnogo lakše rasporediti troškove na duži vremenski period i obaviti, kako planirane, tako i kupovine za kojima se potreba ukaže iznenada.

Započnite svoje planove uređenja uz ekološki prihvatljive proizvode i iskoristite popuste kod odabranih UniCredit partnera, kupovinom na rate, bez kamata i naknada, plaćajući UniCredit VISA kreditnim karticama.

Prilikom plaćanja UniCredit VISA kreditnim karticama na prodajnim mjestima UniCredit partnera, uključujući i internet prodavnice, UniCredit banke u BiH obezbijedile su popuste za kupovinu lijepih kućnih stvari, namještaja, elektičnih aparata, bijele tehnike, elektronske opreme, klima uređaja, računara i računarske opreme, pametnih satova te mnogih drugih artikala.

Ukoliko planirate preseljenje, useljenje ili preuređenje vašeg doma pravi je trenutak da posjetite Unicoop Design, olakšate svoju kupovinu ivelike iznose podijelite na rate, a uz to iskoristite popuste.

Plaćajući UniCredit Visa kreditnim karticama novi prostor upotpunite uz Lijepe kućne stvari i iskoristite popuste na kompletan asortiman, a u radnjama partnera CasaBianca i 4Sobe pronađite sve za kuhinju, dnevnu i spavaću sobu.

Uređaji koji imaju duži vijek trajanja kao što je bijela tehnika, elektronska oprema, mobilni telefoni, samo su neke od investicija u koje vrijedi ulagati, u radnjama Tehnomag i Imtec pronađite sve što vam je potrebno i to po sniženim cijenama.

Bliže se topliji dani, a oni koji još uvijek nisu nabavili svoje klima uređaje u radnjama LUK mogu pronaći Midea i Mitsubish klima uređaje po sniženim cijenama.

Velika i dugoročna ulaganja lakša su kada veće iznose dijelimo na rate. Centrometalne peći, toplinske pumpe, vodomaterijal i sanitarije možete pronaći u Vokel radnjama.

Za tačno vrijeme i brzo obavještenje tu su pametni satovi! Odaberite onaj po svojoj mjeri, uz akcijsku ponudu – samo u Movero Store-u.

Podsjećamo, klijenti, korisnici UniCredit kreditnih kartica, imaju mogućnost da putem m-bank aplikacije jednokratnu transakciju učinjenu UniCredit Visa Charge ili Revolving kreditnom karticom podijele na željeni broj rata, bez obzira da li je ista izvršena kupovinom na POS terminalu, online prodajnom mjestu ili putem bankomata u zemlji ili inostranstvu.

Podjela na rate moguća je za transakcije u vrijednosti od 100 KM do 10.000 KM, a u zavisnosti od iznosa, transakciju je moguće podijeliti minimalno na 3, a maksimalno na 24 rate. Naknada za navedenu uslugu obračunava se u skladu sa važećom Tarifom naknada za proizvode i usluge u poslovima sa fizičkim licima, a ista je dostupna na web stranicama UniCredit Bank a.d. Banja Luka i Unicredit Bank d.d. Mostar.