Proljeće i topliji dani donose aktivniji boravak na otvorenom i radove na uređenju okućnica, dvorišnih i vrtnih prostora. To je takođe i period u godini kada gradimo, uređujemo ili renoviramo prostore u kojima svakodnevno boravimo. Stoga je, upravo u ovo vrijeme, aktualna potražnja za materijalima i alatima za uređenje doma, otvorenih površina i vrtova.

Prateći potrebe i želje svojih kupaca, FIS i ove godine organizira Kućne sajmove u svojim centrima širom Bosne i Hercegovine.

FIS-ovi Kućni sajmovi su već tradicionalna aktivnost koju kupci-potrošači, svih kategorija godinama prate i posjećuju. Za vrijeme sajmova FIS svojim kupcima omogućava da po sajamskim cijenama odaberu najnovije i najaktualnije proizvode na našem tržištu iz asortimana za uređenje kuće, te vrtnih i dvorišnih prostora i to sve na jednom mjestu.

I ovoga puta u FIS-ovim centrima izbor je veliki, a popust od 20% je na kompletan asortiman ručnog i električnog alata, auto-kozmetike, unutarnje i vanjske rasvjete, opreme za kupaonu, kupatilskog namještaja, boja i lakova, laminata, tepiha, itisona,linoleuma, opreme za centralno grijanje, građevinskog materijala, poluprozivoda od punog drveta, okova za stolare, vrtnog programa i cvijeća.

U danima vikenda, 05. i 06.maja, održat će se Kućni sajmovi u Centru za Kuću i vrt u Vitezu, te u prodajnim centrima FIS u Doboju i Bihaću.

 Kao i prethodnih godina, u Centru za kuću i vrt u Vitezu bit će organizirana roštiljada za sve posjetitelje ovog događaja. Uz roštilj i pivo, posjetioci će moći razgledati sajamsku ponudu, te prisustvovati promocijama i prezentacijama  brojnih renomiranih brandova .

Ukoliko planirate kupovinu uz koju ćete ostvariti značajne uštede, posjetite prodajne centre FIS u danima Kućnih sajmova. Ponuda je raznolika i aktualna- sve što vam treba za uređenje, renoviranje ili gradnju sigurno ćete pronaći i to sve na jednom mjestu. Kompanija FIS koja godinama opravdava povjerenje svojih kupaca srdačno vas poziva da im se pridružite.