Jelen pivo već više od 266 godina pruža jedinstven spoj tradicije i kvaliteta, a svim istinskim ljubiteljima piva upotpunjava posebne trenutke u životu. Autentičan ukus i pivski trag čini da ovaj pivski brend ima potrošače, koji istinski znaju da cijene jedinstven pivski brend na ovim prostorima. Jelen pivo je uvijek tu da upotpuni naše proslave, druženja, događaje i da bude dio naše svakodnevice, ali i da ukusom koji se u kontinuitetu unapređuje, opravda povjerenje svojih potrošača.

Veliki tim stručnjaka konstantno radi na poboljšanju sastojaka, ali i pakovanja ovog omiljenog pivskog brenda na našim prostorima. Upravo je iz tog razloga Jelen boca 0,5l dobila novo pivsko ruho. Sa prelaskom na ovalnu etiketu, Jelen pivo je zadržalo svoju tradicionalnu žutu boju i prepoznatljiv brend identitet.

Nova, proljećna kampanja poručuje da je Jelen poznat po pivskoj tradiciji dužoj od 266 godina. Za potrebe promocije brenda kreiran je i zanimljiv video, koji prikazuje točenje piva i prolazak vremena, od samih početaka proizvodnje piva u Apatinskoj pivari, pa do danas.

Od male zanatske radionice, na sjevernom dijelu Crkvene ulice u Apatinu, gdje su stari pivari davne 1756. napravili prvo pivo, pa do članice jedne od najvećih svjetskih pivarskih kompanija – Molson Coors. Kada su podigli čaše da nazdrave, da li su mogli da pretpostave da je to samo početak jedne priče koja teče više od dva i po vijeka?

Vremena se mijenjaju, usvajamo nova znanja, koristimo nove tehnologije, ali su ipak tradicija i dobro pivo uvijek u modi, što dokazuje i istinska ljubav potrošača prema Jelenu. Svakodnevne obaveze čine da imamo sve manje slobodnog vremena, koje postaje neprocjenjivo. Kada odvojimo vrijeme za sebe, porodicu i prijatelje, tada uživamo u svakom trenutku, uz pivski brend koji se trudi da nam uvijek pruži prepoznatljiv pivski ukus koristeći se stručnošću, tradicijom, ali i inovacijama.

Neka naša nova dobra vremena budu ispunjena najljepšim trenucima, koji su savršen spoj tradicije i provjerene recepture, koji u svom identitetu ima Jelen, iza kojeg stoji 266 godina posvećenog truda i rada u kreiranju jednog od najboljih i najprepoznatljivijih pivskih brendova na ovim prostorima.

Živjeli, uz Jelen pivo!

Pogledajte video: