Addiko banka Banja Luka Novu godinu počinje sa posebnom ponudom za penzionere koji uz odobren gotovinski kredit, u iznosu od 1.000 do 30.000 KM uz fiksnu kamatnu stopu, tokom januara dobijaju i novogodišnji poklon – iznos prve rate kredita na tekućem računu.

„Početak 2023. godine Addiko banka posvećuje najiskusnijim građanima, te povodom novogodišnjih praznika, prilikom ugovaranja kredita u bilo kojoj poslovnici Addiko banke Banja Luka, penzioneri će u januaru uz odobreni kredit od 1.000 do 30.000 KM dobiti i novogodišnji poklon – prvu ratu kredita na tekućem računu.“, izjavio je Petar Mićić, direktor Odjela prodaje za stanovništvo u Addiko banci Banja Luka.

Maksimalni rok otplate kredita koji se odobrava penzionerima u Addiko banci je 10 godina.

„Za Addiko kredit, pored postojećih klijenata, mogu da apliciraju i penzioneri koji su klijenti drugih banaka. Penzioneri koji imaju do 75 godina odobrenje traženog iznosa novog gotovinskog kredita u Addiku dobijaju brzo i jednostavno, uz minimalnu dokumentaciju, a naše kolege u poslovnicama penzionerima su uvijek posebno na raspolaganju za pojašnjenje i pomoć u realizaciji svih usluga Addiko banke.“, zaključio je Mićić.

Sve neophodne informacije o ovoj, ali i svim ostalim brzim, jasnim i jednostavnim pogodnostima i uslugama Banke, dostupne su putem web stranice addiko-rs.ba, kao i pozivom Addiko kontakt centra na: 051 951 000.