Spoj lijepe energije, odlične muzike, umjetnosti i uživanja od 27. do 30. jula održaće se u Prijedoru. Uz tradicionalno prijateljstvo i partnerstvo Addiko banke Banja Luka i festivala, ŠA Fest kao jedan od sinonima grada Prijedora ove godine pred posjetioce izlazi sa još bogatijim i kreativnijim sadržajem u „ŠA ulici“ koja će tematski obuhvatiti širi centar grada.

„ŠA Fest je vremenom postao velika regionalna atrakcija, a još veći značaj i jedinstvenost ovog festivala jeste raznolikost i vrijednosti koje promoviše. Addiko banka Banja Luka uvijek je partner i prijatelj pravih vrijednosti i zato ponovo ponosno sa organizatorima festivala želimo da posjetioci ovoga ljeta dožive najljepše uspomene. Stoga, za posjetioce organizujemo pravu kreativnu oazu ispred Galerije „Sreten Stojanović“ 27. i 28. jula, odnosno  Addiko Art kutak koji će predvoditi poznati umjetnik Nikola Zaklan i radiće sa prolaznicima i djecom na posebnom umjetničkom djelu“, izjavila je Dijana Latinović, menadžer korporativnih komunikacija u Addiko banci Banja Luka.

Kako bi doživljaj na festivalu bio što autentičniji, svi posjetioci festivala će uz pomoć „cashless“ zone brzo, jednostavno i sigurno vršiti plaćanja, što je takođe omogućeno uz podršku Addiko banke.

„Kao digitalna banka koja je kroz digitalizaciju bankarskih procesa ubrzala i olakšala klijentima sve usluge, Addiko banka će posjetiocima ŠA festivala u saradnji sa organizatorima omogućiti potpuno jednostavan koncept plaćanja, što će ujedno i upotpuniti činjenicu da ŠA festival zaista misli na svaki detalj zadovoljstva posjetilaca“, zaključila je Latinović.

Prva dva dana umjetnosti i kreativnosti biće uvertira za koncerte koji slijede 29. i 30. jula, te će publika ove godine ispred dva velika stejdža uživati uz Konstraktu, Hladno pivo, Gorana Bareta i Majke, Elemental, Ramba Amadeusa, Sunshine, E-Play, Prti BG, Sajsi MC, Uto Karema, Valentina Kanzianija, Metodi Hristova, Dejana Milićevića, Marka Nastića, Leu Dobričić Inisa, Woodija, Danijela Kevića. Besplatni dnevni, muzički i edukativni sadržaji dočekaće posjetioce na River stejdžu sa sjajnim DJ-evima i Antistres zoni uz promocije i radionice koje će držati Remi (Elemental), Dr. Fric (KUD Idijoti), Rambo Amadeus i ostali. Cjelokupan program festivala za sve generacije pogledajte na linku.