Opredijeljenost Addiko banke Banja Luka da, u okviru društveno – odgovonog djelovanja, podrži kulturne institucije i projekte nastavlja se i tokom ove godine. Mile Todorović, član Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka i Dijana Grbić, v.d. direktor Narodnog pozorišta Republike Srpske, potpisali su ugovor o nastavku saradnje, tokom koje će Addiko banka u narednih godinu dana finansijski podržati Narodno pozorište Republike Srpske.

„Zadovoljstvo nam je biti podrška pravim vrijednostima. Narodno pozorište je institucija koja u pravom smislu promoviše talenat, kulturu i umjetnost. Naša podrška se nastavlja, te ne sumnjamo da će i tokom ove godine građani uživati u zaista kvalitetnom repertoaru Nacionalnog teatra Republike Srpske.“, istakao je Mile Todorović, član Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka.

Dijana Grbić, v.d. direktor Narodnog pozorišta iskazala je zahvalnost na dosadašnjoj, ali i na nastavku podrške Addiko banke Narodnom pozorištu.

„Addiko banka Banja Luka dugi niz godina partner je i prijatelj Narodnog pozorišta i raduje nas što nastavljamo ovo partnerstvo koje nam je i do sada bilo zaista značajno. Narodno pozorište Republike Srpske ove godine nastavlja predano i odvažno sa radom, te nam je podrška u svakom smislu važna za realizaciju idejnih projekata.“, naglasila je Grbić.

U okviru djelovanja Narodnog pozorišta Republike Srpske, Addiko banka Banja Luka tradicionalno će podržati i „Teatar fest“ koji svake godine u Banjaluci predstavi kvalitetne glumačke ansamble iz zemlje i regiona i jedan je od najznačajnijih kulturnih događaja u okruženju.