Najiskusniji klijenti Addiko banke Banja Luka, penzioneri, prilikom realizacije gotovinskog kredita u iznosu od 1.000 do 30.000 KM do 14. januara dobiće i novogodišnji poklon iznenađenja. Maksimalni rok otplate kredita koji se odobrava Addiko penzionerima je do 10 godina, a prilikom odobrenja kredita, penzioneri koji svoju penziju prenesu u Addiko banku dodatno će biti oslobođeni troškova obrade kredita. 

„Naši najiskusniji građani zaslužuju posebnu pažnju i zato smo ovoga puta u Addiko banci Banja Luka, za penzionere, povodom novogodišnjih praznika, pripremili poklon iznenađenja prilikom realizacije/ugovaranja kredita u bilo kojoj poslovnici Addiko banke Banja Luka. Penzioneri starosti do 75 godina, odobrenje traženog iznosa novog gotovinskog kredita u iznosu od 1.000 do 30.000 KM dobijaju brzo i jednostavno i to bez troškova obrade kredita, uz minimalnu dokumentaciju i svega jednu posjetu Banci. Osim u najbližoj poslovnici Addiko banke Banja Luka, penzioneri za kreditna sredstva mogu da apliciraju i putem digitalnih platformi, tačnije putem Addiko webKredit opcije na web stranici Banke ili putem usluge Addiko mKredit, dostupne za sve korisnike usluge Addiko Mobile, nakon čega je samo potrebno da posjete najbližu Addiko poslovnicu da potpišu već spremnu dokumentaciju.“, izjavio je Petar Mićić, direktor Odjela za upravljanje prodajom za stanovništvo u Addiko Bank a.d. Banja Luka.

Sve neophodne informacije o ovoj, ali i svim ostalim brzim, jasnim i jednostavnim pogodnostima i uslugama Banke, dostupne su putem web stranice addiko-rs.ba, Fejsbuk i Instagram stranice Addiko Bank Banja Luka, kao i pozivom Addiko Kontakt centra na: 051 951 000.