Svaku godinu zaposleni u Addiko banci Banja Luka obilježe humanošću, a za kraj ove godine, humanitarnu aktivnost posvetili su djeci iz socijalno ugroženih porodica. Tom prilikom Addiko tim donirao je Udruženju „Mozaik prijateljstva“ iz Banjaluke Addiko paketiće, uz želje zdravlja i sreće za djecu u nadolazećoj, 2022. godini.

„Vrijeme praznika za zaposlene u Addiko banci Banja Luka, prije svega je vrijeme humanosti. Svakog decembra se organizujemo i godinu ispraćamo dobrim djelima. Ove praznike našom akcijom „Addiko paketići zdravlja i sreće“ obilježavamo i donacijom Addiko paketića kojima ujedno želimo sreću i zdravlje mališanima socijalno ugroženih porodica. Svojim primjerom želimo da potaknemo i druge da se udruže i da dobrim djelima isprate ovu godinu.“, izjavila je Dijana Latinović, menadžer korporativnih komunikacija u Addiko Bank a.d. Banja Luka.

Udruženje „Mozaik prijateljstva“ koje dnevno socijalno-ugroženim porodicama podijeli stotine obroka, povodom Nikoljdanske praznične trpeze koju organizuju u nedjelju, 19. decembra, podijeliće sve donirane paketiće djeci iz socijalno ugroženih porodica

„Zahvaljujemo se zaposlenima u Addiko banci Banja Luka koji su nas posjetili i donirali novogodišnje paketiće. Ova donacija nam mnogo znači, jer je najveća praznična radost usrećiti djecu koju svakodnevno viđamo na terenu i vjerujte da je njihova sreća i zahvalnost ogromna za svaki vid pomoći ili pažnje koju dobiju. Molim sve dobre ljude da se uključe na bilo koji način da omogućimo dostojne praznike svim našim korisnicima kojih je, nažalost, svakim danom sve više.“, istakao je Miroslav Subašič, predsjednik Udruženja „Mozaik prijateljstva“.

Ukoliko i vi želite da pomognete Mozaiku prijateljstva pozovite +387 51 268 608, pišite na mozaikprijateljstva@gmail.com. Ispratite godinu i obilježite praznike humanošću, jer dobro se uvijek dobrim vraća.