Addiko banka Banja Luka 31. oktobra slavi svoj peti rođendan, uz posebna iznenađenja i pogodnosti. Postojeći i novi klijenti Banke, od 18. do 31. oktobra, imaju priliku da podignu kredit u iznosu 5.000 KM bez troškova obrade kredita, uz mjesečnu ratu u iznosu 95 KM, te da Mastercard kreditnu karticu dobiju bez troškova godišnje članarine.

„Osim što klijenti mogu podići kredit u iznosu od 5.000 KM, po specijalnim rođendanskim benefitima, takođe imaju priliku da apliciraju za svoju Mastercard kreditnu karticu i to bez godišnje članarine za prvu godinu korištenja. Naši klijenti su tokom ovih pet uspješnih godina navikli na to da Addiko banka uvijek pruža više, slušajući njihove želje i potrebe. Ovaj put imamo i posebno važan povod za pogodnosti koje ćemo nuditi u okviru posebne Addiko rođendanske ponude, što nam je ujedno i prilika da se zahvalimo našim postojećim klijentima na povjerenju koje ćemo nastaviti da čuvamo i njegujemo i ubuduće, a novim klijentima da poželimo dobrodošlicu u Addiko.“, izjavila je Marija Panić, marketing menadžer Addiko Bank a.d. Banja Luka.

Svi zainteresovani za Addiko rođendansku ponudu, osim u najbližoj Addiko poslovnici, za istu mogu da apliciraju i putem Addiko digitalnih kanala: online, putem Addiko webKredita na web stranici addiko-rs.ba ili putem Addiko mKredita, dostupnog na aplikaciji Addiko Mobile. Apliciranje za rođendanski kredit putem navedenih opcija je brzo i jednostavno, a ukoliko klijent za kredit aplicira putem Addiko digitalnih kanala, preliminarno odobrenje kredita stiže za svega 3 minute.

Sve informacije o posebnoj, Addiko rođendanskoj ponudi, kao i ostalim proizvodima i uslugama Banke, građani mogu da pronađu putem web stranice addiko-rs.ba, Fejsbuk i Instagram profila Addiko Bank Banja Luka, kao i pozivom Addiko kontakt centra na 051 951 000.