Počela je kampanja Jelen piva posvećena lokalnim herojima i njihovim herojskim akcijama, a kampanju je obilježio emotivni video “Uzdravlje – za naše heroje”, koji nas je na pravi način uveo u društveno odgovornu priču o kojoj će se tek čuti.

“Kada se čaša uzdravlje podigne, neka bude za sve naše heroje”, zdravica je koja će ujediniti i pozvati na akciju, a sve zahvaljujući lokalnim herojima – Borisu Vrhovcu, Marku Spaiću, Dejanu Furtuli i Neđi Gojiću. Oni su obični ljudi velikog srca i heroji svojih gradova, kojima će Jelen pivo pružiti zasluženu pažnju i na taj način još jednom dati vrijednost više, kao i svoj doprinos lokalnim zajednicama.

Boris Vrhovac iz Banjaluke veliki je kolekcionar sportskih dresova, koji se bavi humanitarnim radom i koji daje svoje navrijednije da bi neko imao osnovno.  On će organizovati humanitarnu aukciju sportske opreme, a sav prihod će ići udruženju građana Mozaik prijateljstva. Njegov kolega po humanosti, Marko Spaić, ponos je Trebinja, koji svojim aktivnostima pokazuje da nema prepreke, koja može spriječiti istinskog heroja, što će i ovaj put dokazati obnovom sportskog terena u svom gradu.

Sa vjerovanjem da naš narod ima čistu dušu i da svi možemo biti još bolji jedni prema drugima, Jelen pivo će na ovaj način pozvati sve partnere, ali i pojedince, da se uključe u podršku herojima i da podrže njihov rad u skladu sa svojim mogućnostima. Od ponosne Krajine do kršne Hercegovine, od juga do sjevera u našim gradovima žive naši heroji i Jelen pivo će novom kampanjom i brojnim aktivnostima još jednom povezati sve naše ljude.

Dejan Furtula i Neđo Gojić su takođe svojim dosadašnjim djelima, zasluženo dobili glavne uloge u ovoj priči. Furtula kao blago grada Višegrada i čuvar rijeke Drine, biće vođa još jedne eko akcije, a Gojić kao živa legenda grada Prijedora je do sada pomogao nebrojeno mnogo pojedinaca i nastavlja istim tempom u budućnosti.

Pored konkretnih aktivnosti, koje će biti pokrenute zajedno sa lokalnim herojima, Jelen pivo će donijeti i inspirativne video priče o njihovim životima, jer svi zaslužujemo da upoznamo ove obične ljude velikog srca. Vjerujemo da svaki grad ima svog Borisa, Marka, Dejana i Neđu, kao i da svako od nas u sebi krije dozu humanosti, a kampanja Jelen piva će biti okidač za inspiraciju, koji će nas podsjetiti da svi moramo biti bolji jedni prema drugima, ali i da je uvijek tu neko ko brine.

Snaga je u vama.

Emotivni video “Uzdravlje – Za naše heroje” možete pogledati na linku: