Podržavajući preduzetnike, mikro i mala preduzeća možemo učiniti mnogo za društvo u cjelini

Nakon uspješne prošlogodišnje kampanje, NLB Grupa je i ove godine odlučila realizovati projekat #OkvirPomoći, regionalni projekat u kome sve članice NLB Grupe u svojim sredinama nude podršku u oglašavanju odabranim privrednicima i tako daju doprinos ekonomskom oporavku lokalnih zajednica.

Preduzetništvo, mikro i mala preduzeća su pokretačka snaga ekonomskog napretka i značajno doprinose razvoju ekonomije u lokalnom okruženju. Ovaj segment privrede je pretrpio brojne negativne posljedice pandemije, i u interesu svih nas je da ih podržimo kako bi prevazišli krizu.

NLB Banka Banja Luka će, u saradnji sa kompanijom Visa i medijskim partnerima, kroz projekat #OkvirPomoći ustupiti prostor za oglašavanje preduzetnicima, poljoprivrednicima, te mikro i malim preduzećima, kako bi pomogla da lakše prevaziđu posljedice krize.

“Dragi privrednici, klijenti NLB Banke, prijavite se na poziv za učešće u projektu #OkvirPomoći koji je otvoren za sve samostalne preduzetnike, mikro ili mala preduzeća, zadruge i poljoprivredna gazdinstva ili farme, nezavisno od djelatnosti kojom se bavite. Kroz projekat #OkvirPomoći u 2021. godini želimo podržati održivi razvoj i održivo poslovanje. NLB Banka će prijavljene promovisati kroz svoje komunikacijske kanale, i kanale medijskih partnera u projektu, i omogućiti klijentima da iskoriste medijski prostor za reklamiranje svojih proizvoda i usluga. NLB je tu za vas, za sve što dolazi.”, izjavili su u NLB Banci Banja Luka.

Na internet stranici Banke www.nlb-rs.ba/okvir dostupne su sve informacije o projektu, obrazac za prijavu za podršku u 2021. godini, kao i pregled materijala iz prošlogodišnje promocije.

Poziv je otvoren do 20.06.2021. godine. Sa svakim odabranim klijentom, NLB Banka će pojedinačno dogovarati način oglašavanja. Na poziv se mogu prijaviti i prošlogodišnji učesnici, ali sa drugačijim proizvodima, ili ukoliko imaju nove načine poslovanja koje su uveli zbog pandemije.

Zahvaljujući dugogodišnjem partnerskom odnosu i odličnoj saradnji sa brojnim medijima, NLB Banka Banja Luka će odabranim privrednicima ustupiti prostor za reklamiranje na televiziji, radio stanicama koje pokrivaju cijelu Republiku Srpsku, LED displejima, kao i na društvenim mrežama i internet portalima. Pored podrške u oglašavanju, NLB Banka će učesnicima projekta omogućiti korištenje mobilnog bankarstva za pravna lica NLB mKlikpro godinu dana bez mjesečne naknade, mogućnost za instalaciju besplatnog POS uređaja na godinu dana, kao i NLB Visa Business karticu bez mjesečne članarine za prvu godinu.

Sve aktuelnosti u vezi sa projektom #OkvirPomoći moći ćete pratiti na našoj web stranici i na profilima Banke na društvenim mrežama – LinkedIn, Facebook i Instagram.

Podržavajući lokalnu privredu možemo učiniti mnogo za društvo u cjelini, jer #ZajednoSmoJači.

NLB Banka a.d. Banja Luka,

Za sve što dolazi.