Kada stvarate porodične priče i otvarate nova životna poglavlja, važno je da uz sebe imate potrebnu podršku. Kao brižan finansijski mentor, NLB Banka a.d. Banja Luka nastoji biti partner svojim klijentima i pomoći im u donošenju odluka. Uz najbolju ponudu NLB gotovinskih i stambenih kredita i kredita za refinansiranje, bez troškova obrade, doživite brojne porodične avanture i pišite nove stranice.

Svaki novi korak kojim oblikujete svoju budućnost, bilo da se radi o kupovini stana, novog namještaja ili automobila, donosi sa sobom neizvjesnosti i uzbuđenje. Svjesni da od današnje odluke uveliko zavisi kako će izgledati vaše sutra, pripremili smo posebnu ponudu kredita za stvari koje su vam važne. Novi stan nije samo dom, već i igralište za porodične avanture. NLB Banka Banja Luka u ovim važnim trenucima želi biti partner svojim klijentima i olakšati im donošenje odluka za naredne korake.

NLB Krediti za vama važne stvari nude posebne pogodnosti korisnicima elektronskog i/ili mobilnog bankarstva koji imaju izvršene najmanje tri transakcije u zadnjih mjesec dana. Ove olakšice se odnose na stambene kredite sa hipotekom/zabilježbom na nekretninu i dugoročne gotovinske kredite bez naknade za obradu zahtjeva do 30. juna 2021. godine. Uslov je i odobrenje kreditne kartice ili kredita po transakcionom računu bez naknade za prvu godinu korištenja. U slučaju refinansiranja kredita u NLB Banci, naknada se neće obračunati ako je za otplatu preostalo maksimalno šest anuiteta postojećeg kredita. Za refinansiranje kredita u drugim finansijskim institucijama nema ograničenja.


Doživite brojne porodične avanture i pišite nove stranice uz kredite za stvari koje su vama važne. NLB Banka ostaje posvećena tome da svojim klijentima osigura sigurnu finansijsku budućnost za sve što dolazi.