KENO TV u potrazi za novim pobjednicima

            U novom ruhu i sa novom YouTube zvijezdom, Vuletom Lajf Kaučem, KENO TV i Lutrija Republike Srpske su krenuli u potragu za KENO pobjednicima. Svakog dana i na svakih pola sata, zabava dolazi u domove svih igrača koji imaju priliku da igraju najpoznatije brze lutrijske igre na sreću – Keno i Loto Super 5, i tako osvoje do 60.000 KM.           

            Zabavne i brze, lutrijske igre na sreću nikada nisu bile dostupnije. U samo nekoliko koraka, putem Interneta ili uplatnog mjesta, igrači biraju kombinaciju brojeva i tako određuju svoj dobitak.

            Brze lutrijske igre dostupne su na bilo kojem pametnom uređaju, a budući igrači samo treba da izvrše besplatnu registraciju na sajtu KENO TV-a, nakon čega zabava može da počne. Svoj nalog korisnici mogu jednostavno dopuniti putem X-bona, KLIKER-bona i A-bona ili direktnim transferom novca. Srećnu kombinaciju moguće je uplatiti i fizički na više od 2.000 mjesta širom Republike Srpske.

            Svakog dana od 16 do 22 časa, uživo iz studija KENO TV-a, emituju se javna izvlačenja, uz pratnju stručne komisije Lutrije Republike Srpske. Iz udobnosti svog doma igrači će sve pratiti putem KENO TV kanala u kablovskim sistemima (m:tel IPTV 678, BlicNet 534, Elta 207, Telrad 638) ili gdje god se nalaze putem prenosa uživo na www.kenolive.tv.

            Spremite se za zabavu, zaigrajte Keno i Loto Super 5 igre te uživajte zaokružujući pogotke, jer KENO voli pobjednike!