Domaći  trgovački lanac Tropic u subotu je u Čelincu, na adresi Kralja Petra Prvog 2, u 9:00 časova otvorio 64. poslovnu jedinicu.

Već prepoznatljiv po novom konceptu maloprodajnog objekta, Tropic je i u novootvorenom marketu predstavio svoju raznoliku ponudu sa posebnim naglaskom na svježe odjele gotovih jela, pekarskih i poslastičarskih proizvoda, odjele voća i povrća, svježeg i kvalitetnog mesa i ribe.

Kontinuirano širimo mrežu svojih maloprodajnih objekata, nastojeći da ispunimo očekivanja kupaca i pružimo kvalitetnu uslugu i ponudu. Tropic market koji smo otvorili u Čelincu ukupno čini preko 1 500 metara kvadratnih i u njemu će raditi 50 zaposlenih. Novi Tropic market opremljen je u skladu sa najvišim standardima u oblasti trgovine i skockan je tako da kupcima pruži ugodnu kupovinu, u prijatnom ambijentu “, saopštili su iz kompanije Tropic maloprodaja d.o.o.

Kupcima Tropic marketa u Čelincu svakodnevno će biti dostupno više od 100 vrsta jela iz samouslužne vitrine iz kojih će moći da odaberu gotova jela, supe i čorbe iz dnevne ponude ili da naprave salatu po svom ukusu, a sve to po jedinstvenoj cijeni.

Sladokusce će dočekati šarolika paleta slatkih zalogaja. Posne torte od piva i meda, vina, kolač sa rogačem i čokoladom, mafini i gibanica sa slatkim nadjevima su samo djelić programa poslastica koje svakodnevno očekuju kupce u Tropic marketu.

Sastavni dio Tropic marketa Čelinac je i prostor za konzumaciju hrane “Sjedi i jedi”.

Na dan otvaranja, svaki 100. kupac obavio je besplatnu kupovinu, a za kupovine preko 50 KM ljubazni Tropic trgovci dijelili su poklone i bonove sa 10% popusta za narednu kupovinu. Nisu izostali ni pokloni iznenađenja za kupovine preko 100 KM dok je svaka 500. kupovina nagrađena kombinovanim frižiderom. Definitivno, domaćinska atmosfera upotponila je današnje otvaranje. Radno vrijeme novootvorenog marketa je od ponedjeljka do subote od 7 do 22 časa te nedjeljom od 7 do 21 čas