BANJALUKA, Tropic i mojMarket svoje vjerne kupce, korisnike kartice Klub osmijeha, u četvrtak, 16. jula, nagrađuje duplim bodovima za sve kupovine u marketima Tropic i mojMarket.

Kako se bliži kraj šestomjesečnog bonitetnog perioda do kada kupci mogu da iskoriste bodove, domaći trgovački lanac Tropic i mojMarket želio je svojim kupcima omogućiti da na brži i jednostavniji način sakupe bodove na kartici Klub osmijeha i time ostvare dodatne uštede, navodi se u saopštenju.

Bonitetni period koji je započeo 1. februara ove godine, završava 31. jula, do kada korisnici  kartice Klub osmijeha mogu sakupljati i iskoristiti bodove za svoje kupovine u marketima Tropic i mojMarket.

Tokom bonitetnog perioda, korisnici kartice Klub osmijeha dobijaju jedan bod na kartici Klub osmijeha za kupovine u vrijednosti od 7 KM u svim marketima Tropic i mojMarket.

Sa svakom sljedećom kupovinom povećava se broj sakupljenih bodova.

Tako na primjer, sa 100 sakupljenih bodova, ostvaruje se ušteda u iznosu 20 KM, sa 250 sakupljenih bodova, ušteda u iznosu 60 KM, odnosno sa 650 sakupljenih bodova, ušteda u iznosu 200 KM.

Kupci koji još nisu članovi Kluba osmijeha to mogu postati ispunjavanjem pristupnice u najbližoj Tropic ili mojMarket trgovini te putem interneta, na stranicama www.tropic.ba ili www.mojmarket.ba i na taj način iskoristiti brojne mogućnosti za dodatnu uštedu.

Sve dodatne informacije kupci mogu dobiti putem besplatne info linije, pozivom na broj 0800 50 243