Brend Jelen pivo, kompanije Molson Coors pruža podršku konobarima, koji spadaju u jednu od najugroženijih grupa pogođenih u periodu pandemije korona virusa. Novi društveno odgovoran projekat koji organizuju je konkurs „Najbolji konobar“, putem kojeg će obradovati pet konobara, koji pokažu savršenu vještinu točenja Jelen piva na svom radnom mjestu. Njih pet će uz pomoć glasova publike dobiti pojedinačnu novčanu nagradu od 946,00 BAM, što je iznos prosječne mjesečne plate u aprilu u Republici Srpskoj. Jelen pivo nije zaboravilo vjerne glasače, tako da je omiljeno pivo spremilo vrijedne nagrade i za  pet najsrećnijih fanova koji budu glasali za svoje favorite.

Kako su konobari oni koji sve oko sebe čine srećnijim, došlo je vrijeme da im se zahvali za njihov trud i požrtvovanost, ali i pruži konkretna pomoć, kako bi što lakše prebrodili krizu, koja je zadesila ugostiteljstvo.

Na konkurs, koji pokreće Jelen pivo, moći će se prijaviti svi punoljetni konobari iz Bosne i Hercegovine, uz nekoliko koraka koje trebaju ispuniti, kako bi učestvovali u takmičenju. U video snimku će trebati pokazati svoje konobarske vještine i demonstrirati kako toče Jelen pivo na radnom mjestu, te isti poslati u inbox na Facebook stranici Jelen Pivo BiH. Uz pomoć glasova pratilaca na društvenim mrežama, koji će se u ovom slučaju naći u ulozi sudija, najomiljeniji konobari će osvojiti novčanu nagradu i ponijeti titulu najboljeg konobara, odnosno konobarice.

Nagradni konkurs počinje 20.06.2020. godine u 11 časova i traje do 20.07.2020. godine do 11 časova. Najbolji konobari će ovaj izazov pamtiti po tome što su im njihove konobarske vještine i glasovi publike, donijeli „bakšiš“ brenda Jelen pivo u vrijednosti prosječne mjesečne plate. Spoj zabave, znanja i vještina, potencijalno donosi nove prilike za posao svim učesnicima konkursa, nakon što svoj talenat sa tacnom ili u šanku podijele sa javnošću.

Još jedna u nizu društveno odgovornih kampanja, kojima Jelen pivo pokazuje da je dobar primjer poslovanja, kada je riječ o pružanju podrške i pozitivnom odnosu prema lokalnoj zajednici i svojim potrošačima. Ovaj društveno odgovorni projekat, može poslužiti kao uzor i drugim privrednim subjektima, da učestvuju i na svoj način pruže određeni vid pomoći i podrške, konobarima, vlasnicima lokala i ugostiteljstvu. Brend Jelen pivo se nada da će svojim primjerom pokrenuti lanac sličnih akcija podrške, kojima će vratiti osmijeh na lice, onima koji svakodnevno svojim uslugama, usrećuju život posjetilaca u ugostiteljskim objektima.

Detaljne informacije o nagradnom konkursu za konobare i konobarice, uskoro ćete moći pronaći na facebook stranici Jelen Pivo BiH, gdje ćete moći glasati za svoje omiljene.